Jordbær-rabarbermarmelade Jordbær-rabarbermarmelade Opskrift til 400800120016002000 g. Opskrift til 400 g. Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på jordbær-rabarbermarmelade. Den er super nem at lave og så smager den skønt på boller, pandekager, skyr eller yoghurt. Ingrediensliste 150 g. rabarber 200 g. jordbær 0,5 dl. vand 120 g. syltesukker 2 tsk. vaniljesukker Fremgangsmåde Skyl og rens rabarber. Skær i mindre stykker. Put alle ingredienserne op i en lille gryde. Lad det koge op ved lav-middel varme. Lad det småkoge i 10-15 minutter, alt efter hvilken konsistens du ønsker. Tag gryden af blusset. Skold et gammelt syltetøjsglas eller patentglas med kogende vand. Hæld din marmelade på glasset. Sæt låget på og sæt det på køl. Det kan holde sig 2 måneder uåbnet og 2 uger efter det er åbnet på køl. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på jordbær-rabarbermarmelade Den lækreste opskrift på hjemmelavet jordbær-rabarbermarmelade. Marmeladen er skøn oven på pandekager, på skyr eller yoghurt eller oven på en hjemmebagt lun bolle. Den består blot af jordbær, rabarber, lidt sukker og lidt vand, så den er super nem at lave! LÆS OGSÅ: Rabarberkompot Marmelade af jordbær og rabarber Kombinationen af jordbær og rabarber i den her marmelade er skøn. Man får sødmen fra jordbærrene og det syrlige fra rabarber. Du får derfor den bedste smørelse til både morgenmad, snacks eller hvad du ellers bruger marmelade til. Opskrift på syltetøj af rabarber og jordbær Forskellen på syltetøj og marmelade er egentlig blot, at syltetøj er tyndere end marmelade, som har større klumper. Hvis du gerne vil lave den her til syltetøj, så kan du tilsætte lidt mere vand og evt. bruge en blender til at fjerne klumper, når den er færdig. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.