Jordbærmuffins til baby

Jordbærmuffins til baby
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på jordbærmuffins til baby. Babymuffins med jordbær, som egner sig til BLW og til når baby er startet på fast føde.

Ingrediensliste

 • 3 stk. banan
 • 3 stk. æg
 • 90 g. hvedemel
 • 50 g. rugmel
 • 1 tsk. bagepulver
 • 3 spsk. olivenolie
 • 100 g. jordbær

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 2. Blend alle ingredienserne sammen i en blender, med en stavblender eller i en foodprocessor. Sørg for at bruge bananer, som er godt modne, så bliver de bedst.
 3. Fyld dejen i silikoneforme. Fyld kun dejen op, så den fylder 1/3 del af formen, så får du nemlig sådan en god størrelse på dine muffins. Du kan selvfølgelig også lave dem større, men så bliver der færre muffins.
 4. Skyl jordbær og skær dem i små stykker. Kom små jordbærstykker oveni dejen.
 5. Bag dem i ovnen i ca. 15-20 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er.
 6. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
 7. Skub dem ud af formen. Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl.
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbærmuffins til baby

Udnyt de danske jordbær og lav lækre jordbærmuffins til baby. Selve dejen er lavet efter grundopskrift på disse bananmuffins, som er et kæmpe hit hjemme hos os. Her har vi blot kommet nogle små stykker af jordbær oveni dejen. Det smager skønt og er nemt for baby selv at sidde med. De passer derfor perfekt ind, hvis du kører BLW eller en blanding af det og mos til din baby.

Vi har kørt en blanding af BLW og mos til Viggo. Han får grød til morgenmad og ofte noget mos til aftensmad sammen med noget han selv kan sidde med. Men om eftermiddagen og til frokost, der får han stort set altid noget, som han selv kan sidde med. Derfor er vi begyndt at lave disse babymuffins ofte, da de er nemme lige at give ham sammen med noget andet grønt. Det er en lifesaver og man bliver så glad for det i løbet af ugen, at man lige har brugt 40 minutter på at forberede sådan en omgang her til ugens løb.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på snackopskrifter til baby

Jordbærmuffins til baby

Babymuffins med jordbær

Man kan i princippet lave de her muffins med stort set alle slags bær. Prøv også med hindbær, blåbær eller en blanding. Vi har endnu ikke prøvet en slags som Viggo ikke ville have. Og så elsker han, at han selv kan sidde med det og vi elsker, at de ikke smuldrer. Mindre oprydning er bare altid et plus ;-).

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar