Jordbærshots

Jordbærshots
Opskrift til shots Opskrift til 6 shots

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på jordbærshots med vodka, grenadine og frosne jordbær. Lav nemme shots med vodka og jordbær til din næste fest.

Ingrediensliste

  • 1 håndfuld frosne jordbær
  • 8 cl. vodka
  • 2 cl. jordbær grenadine
  • 4 cl. piskefløde
  • 4 cl. mælk
  • 1 tsk. flormelis

Fremgangsmåde

  1. Blend frosne jordbær, vodka, jordbærgrenadine, fløde (kan erstattes af mælk), mælk og flormelis sammen i en blender.
  2. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt ekstra mælk.
  3. Hæld op i shotsglas.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbærshots

De her nemme og lækre jordbærshots har vi godt nok drukket mange af, da vi var yngre. Hvis man gerne vil have et shot, som er lidt sødt og frisk i det, så er disse lige noget for dig. I dag er det meget små sure, lakridsshots osv., som man ofte drikker, hvis det skal være shots. Derfor vil vi virkelig anbefale dig at prøve disse lækre jordbærshots i stedet. Hvis du er pjattet med jordbær med fløde, så vil disse helt sikkert også falde i god jord.

De består af frosne jordbær, vodka, grenadine og en blanding af fløde og mælk. Alt efter hvor ‘fed’ man vil have dem, så kan man justere mængden af fløde og mælk. Vi synes de bliver bedst ved at bruge begge dele, men er du ikke så meget til fløden, så kan du også sagtens bare bruge mælk.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på drinks og cocktails

Jordbærshots

Shots med vodka og jordbær

I mange opskrifter bruges der kun jordbærgrenadine, men vi bruger altså frosne eller friske jordbær også. Det synes vi giver den bedste smag og smagen bliver knap så kunstig. Vi bruger dog også lige lidt grenadine alligevel for at give den lidt ekstra smag. Du får nogle lækre shots med vodka og jordbær, som uden tvivl vil falde i god jord hos dine festgæster næste gang du skal holde fest eller et festligt arrangement.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar