Jordbærtrifli

jordbærtrifli
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet jordbærtrifli med makroner, creme og masser af danske jordbær. Den bedste trifli med jordbær!

Ingrediensliste

 • 50 g. makroner
 • 250 g. jordbær
 • 2,5 dl. piskefløde
 • 1 spsk. creme fraiche
 • 1 tsk. flormelis
 • 1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

 1. Pisk fløde.
 2. Vend creme fraiche, vaniljesukker og flormelis i.
 3. Skær jordbær i kvarte.
 4. Anret glas med lag af knuste makroner, jordbær og vaniljeskum. Gentag indtil du har brugt ingredienserne.
 5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbærtrifli

En lækker og nem jordbærtrifli lavet med makroner, creme og masser af søde, danske jordbær. Trifli med jordbær må være én af de absolut nemmeste sommerdesserter! Det kræver nemlig ikke alverdens tid eller ingredienser at lave en god trifli. Det gode er også, at man ikke behøves at være en haj i et køkken, da man næsten ikke kan fejle med sådan en trifli. Den anrettes nemlig i glas, så jo mere rodet den ser ud, desto bedre!

Vi laver vores trifli med sprøde makroner, som knuses. Herefter kommes der en creme med vaniljesmag i og til sidst masser af jordbær. Og sådan fortsætter vi med endnu et lag. Så får du simpelthen de fineste små desserter. Det er en dessert, som du bare må prøve at lave her til sommer.

LÆS OGSÅ: Bananlagkage

jordbærtrifli

Trifli i glas med jordbær

De her små triflier er lavet med jordbær, men du kan uden problemer bruge alle slags bær. Du kan også lave en slags sommertrifli og bruge flere forskellige bær. Det kunne også være rigtig lækkert med hindbær, blåbær eller ribs i den her trifli.

Kan jeg lave den på forhånd?
Ja, du kan godt lave de her trifliglas klar et par timer før servering. Vi anbefaler dog ikke, at du laver dem dagen før. I stedet kan du gøre alle elementerne klar, så du blot skal anrette desserten inden servering, hvis det kan være en hjælp. Så kan du i hvert fald spare lidt tid i køkkenet, hvis du har gæster.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar