Kålsalat med kylling Kålsalat med kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en farverig og mættende kålsalat med kylling og syltede rødløg. En lækker og smagfuld måltidssalat med kylling. Ingrediensliste Kålsalat 100 g. rød spidskål 200 g. gulerod 0,5 stk. rød peberfrugt 0,5 stk. agurk 100 g. cherrytomater 0,5 stk. granatæble Dressing 2 spsk. olivenolie 1 spsk. citronsaft 0,5 spsk. akaciehonning 1 tsk. dijonsennep salt/peber Stegt kylling 400 g. kyllingebryst 2 spsk. olivenolie salt/peber Andet 40 g. syltede rødløg frisk koriander Fremgangsmåde Start med at lave dressingen. Kom alle ingredienserne op i en bøtte eller glas med låg til. Ryst det hele godt sammen, så dressingen tykner en smule. Smag til med salt/peber. Sæt til side. Snit spidskål fint. Brug en skræller til at lave brede strimler af gulerod. Skær peberfrugt i strimler. Skær agurk i tern og halver cherrytomater. Pil granatæble, så du får granatæblekernerne ud. Kom spidskål op i en skål. Hæld dressingen over og masser det godt ind i kålen (tilsæt dressing lidt efter lidt, så kan du nemmere justere hvor meget du vil have på). Tilsæt nu de resterende grøntsager. Rens kyllingebryst og skær evt. i tyndere fileter (så er de hurtigere at tilberede). Krydr dem med salt/peber. Varm en pande op med fedtstof. Kom kyllingen på og steg i ca. 3-4 minutter på hver side eller til det er færdigstegt. Anret din salat på tallerkener og top med kylling, syltede rødløg og evt. koriander (kan udelades). Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kålsalat med kylling En lækker kålsalat med stegt kylling, som smager helt fantastisk og som samtidig er smuk at se på. Vi elsker farverig mad og her i det nye år trængte vi til at få noget mere farve ind i hverdagsmaden. Julen er skøn og vi elsker julemad, men vi trængte virkelig til et ordentligt vitaminboost her i det nye år. Så derfor har vi kickstartet året med en masse grønnere og sundere opskrifter. Den her kålsalat med kylling er god til både frokost og aftensmad. Den er også så genial, fordi man kan forberede en stor portion af salaten og så blot stege kyllingen. Så lav en stor portion i starten af ugen, så har du til nogle lækre frokoster eller til aftensmad i løbet af ugen. Den fungerer også godt som tilbehør til gryderetter. Selvfølgelig uden kyllingen så, så der ikke kommer alt for meget kød. LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores spændende opskrifter på måltidssalater Måltidssalat med kylling Vi laver ofte måltidssalater. Det er en fantastisk måde til at få mere grønt ind i hverdagen. Som base har vi brugt spidskål, som gør, at salaten får mere fylde end hvis man brugte iceberg eller spinat. Det synes vi i hvert fald hjælper på mætheden af salaten, så derfor bruger vi ofte kål som base. Vi har bare stegt kyllingen i olie, salt og peber. En meget simpel tilberedning, da der er så meget smag i salaten. Vil du gerne have at kyllingen skal have mere smag, så kan du marinere det i nogle forskelllige krydderier. Vi vil anbefale en blanding af hvidløg, paprika og måske lidt karry. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.