Karrydressing

Karrydressing
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Lav en hjemmelavet karrydressing med denne nemme og lækre opskrift. Brug karrydressingen til pastasalat, clubsandwich eller salater.

Ingrediensliste

  • 100 g. creme fraiche
  • 3 spsk. mayonnaise
  • 2 tsk. karry
  • 0,5 tsk. flormelis
  • 0,5 stk. appelsin
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Rør dressingen sammen som det første, så den kan få lov til at stå og trække. Pisk alle ingredienserne sammen og smag til med saft fra appelsin, salt/peber (og evt. mere karry).
Bedøm denne ret

Opskrift på hjemmelavet karrydressing

Hjemmelavet karrydressing er en lækker og nem dressing, som hurtigt kan bikses sammen. Brug karrydressingen til pastasalat, i sandwich eller til salater. Vi kan især anbefale dressingen i en hjemmelavet clubsandwich med kylling. Det er en meget mild dressing, som alle karry-elskere uden tvivl vil elske!

Vi elsker at lave dressinger selv. Det er slet ikke så besværligt, da man ofte har mange af tingene hjemme i skabene. Den her dressing er lavet på en base af både creme fraiche og mayonnaise. Hvis du ikke lige har noget mayonnaise derhjemme, så kan du nemt lave en hjemmelavet, som du så kan bruge til dressingen.

LÆS OGSÅ: Creme fraiche dressing

Karrydressing

Karrydressing til sandwich

Den her karrydressing vil som sagt være helt formidabel i sandwich. Og ikke bare hvilken som helst sandwich, men i en hjemmelavet clubsandwich vil den være helt fantastisk! Vi elsker clubsandwich og det kan altså bare noget, hvis man laver den med en hjemmelavet dressing.

Du kan selvfølgelig også bruge dressingen i andre slags sandwich, i pitabrød, pandekager med fyld og meget mere.

Hjemmelavet dressing med karry

Sådan en hjemmelavet dressing med karry går man aldrig galt i byen med. Du kan som sagt bruge den til sandwich, salater og pastasalat. Især pastasalat er den også lækker til. Du kan blandt andet prøve vores pastasalat med kylling, bacon og karrydressing lige her.

Hvor længe kan dressingen holde sig?
Den hjemmelavede karrydressing kan holde sig 3-4 dage på køl. Hvis du har tiden og du ved, at du skal bruge dressingen dagen efter, så anbefaler vi faktisk at røre den sammen dagen inden, da den så får lov til at trække både smag og farve natten over.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar