Klatkager af risengrød
Forberedelsestid
5 minutterTilberedelsestid
8 minutterSamlet tid
13 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på lækre klatkager med risengrød. De er perfekte til morgenmad, brunch, en nem snack eller lille dessert. Spis med syltetøj og lidt sukker på.
Ingrediensliste
- 330 g. risengrød
- 2 æg
- 2 spsk. hvedemel
- 1 spsk. sukker
- 1 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Rør alle ingredienserne sammen til dejen i en skål.
- Varm en pande op med olie. Vi plejer at bruge smagsneutral olie som raps- eller solsikkeolie.
- Lav små klatkager på panden. Lad dem stege ca. 1 minut på hver side. Vend dem rundt. Fortsæt sådan med alt dejen.
- Spis med det samme.
Nem opskrift på klatkager med risengrød
Klatkager med risengrød er super lækkert og en god måde at bruge resterne af risengrøden på. Den her opskrift er super simpel og man kan jo sagtens tilsætte lidt smag som vaniljesukker, hvis man er til det.
Klatkager kan spises til morgenmad, brunch, eftermiddagssnack eller som en nem lille dessert. Vi spiser dem oftest med lidt syltetøj på eller nutella, hvis det skal være ekstra godt.
LÆS OGSÅ: Græskarkage med chokolade
Risengrødsklatkager
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.