Kylling med bacon og ost

Kylling med bacon og ost
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på kylling med bacon og ost, som kan serveres til aftensmad. Server med pastasalat eller bulgursalat til, så har du nem aftensmad.

Ingrediensliste

  • 450 g. kyllingebryst
  • 60 g. bacon i skiver
  • 2 spsk. pikant flødeost

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
  2. Rens kyllingebryst. Skær en revne i hvert bryst.
  3. Fyld pikant flødeost (eller anden flødeost) i revnen.
  4. Vikl baconskiver rundt om. Placer kyllingebryst på en bageplade med bagepapir.
  5. Bag kyllingen i ovnen i 25 minutter til bacon er sprødt og gyldent (flyt evt. bagepladen højere op i ovnen den sidste tid, så det får godt med farve).
  6. Tag det ud og server med dit tilbehør.
Bedøm denne ret

Opskrift på kylling med bacon og ost

Her får du den nemmeste opskrift på kylling med bacon og ost. Kyllingebryst, som er fyldt med pikantost og svøbt i bacon. Det er sådan en nem måde at pifte kyllingebryst op på uden, at det kræver alt for meget. Det her er en af vores yndlingsmåder at tilberede kylling på, når det skal gå stærkt og den gerne må passe sig selv. Kyllingen tilberedes nemlig i ovnen, så det er bare så nemt at gå til.

Imens kyllingen bliver tilberedt i ovnen, så tilbereder vi tilbehøret dertil. Det kunne være en sund og mættende bulgursalat eller en smagfuld pastasalat. Dét er i hvert fald en nem hverdagsret, som vi ofte laver, når vi har kyllingebryst. Her har vi brugt pikant flødeost, men du kan jo bruge lige præcis den flødeost, som du bedst kan lide. Vi har bare altid pikant, så derfor er det den, som vi bruger. Men det vil også smage godt med en hvidløgsflødeost eller en med krydderurter.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på nem aftensmad her

Kylling med bacon og ost

Kyllingebryst med bacon og ost i ovn

Som sagt, så er det en af de nemmeste måder at lave kyllingebryst med bacon og ost i ovn på. Kyllingen renses og der skæres en revne, som fyldes godt op med flødeost. Herefter vikles bacon rundt om og kyllingen placeres på en bageplade med bagepapir. Så bages den i ovnen, så bacon bliver sprødt og gyldent.

Kan jeg lave det i airfryer?

Ja, det kan du også sagtens! Vi ville give den 200 grader i cirka 15-20 minutter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar