Kyllingebøffer med krydderurter

Kyllingebøffer med krydderurter
Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på kyllingebøffer med krydderurter, hvidløg og havregryn. Smagfulde bøffer lavet på hakket kylling.

Ingrediensliste

  • 400 g. hakket kylling
  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 0,5 bundt frisk persille
  • 0,5 bundt frisk basilikum
  • 1 tsk. paprika
  • 1 stk. æg
  • 1 dl. mælk
  • 4 spsk. havregryn
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Hak løg, hvidløg og krydderurterne fint til farsen til kyllingebøfferne.
  2. Kom alle ingredienserne til farsen op i en skål. Rør det hele godt sammen, så ingredienserne er rørt godt ud og du har en ensartet fars. Hvis den er lidt for våd, så tilsæt lidt ekstra havregryn (pas på ikke at tilføje for meget, da de omvendt også kan blive tørre).
  3. Varm en pande op med fedtstof.
  4. Form bøffer af farsen og steg dem på panden. De skal have ca. 5-7 minutter på hver side.
  5. Tag dem af panden og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingebøffer med krydderurter

De lækreste kyllingebøffer med krydderurter, som er lavet på hakket kylling, frisk persille, basilikum samt løg og hvidløg. De er så gode og nemme at lave, og så kan de spises til aftensmad eller frokost. De kan blandt andet serveres med ovnbagte fritter og tzatziki, som vi har gjort her. Ellers kan de også kommes i en burger, i pitabrød eller serveres som tilbehør til pastasalat.

Lige nu så er hakket kylling billigere end både oksekød og grisekød. Så for at spare lidt på madbudgettet, så har vi ofte købt hakket kylling i stedet for. Hakket kylling fungerer jo egentlig på samme måde som eksempelvis hakket grisekød. Det smager godt i frikadeller, bøffer og kan også bruges i gryderetter, lasagne osv.

LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores opskrifter på kyllingefrikadeller

Kyllingebøffer med krydderurter

Bøffer af hakket kylling

Vi har valgt at kalde dem for bøffer, men det kan også kaldes en frikadelle. Det er bare en lidt større frikadelle end hvad vi normalt ville lave, så derfor blev det altså til en bøf i stedet for. De smager bare hammergodt. Især pga. de friske krydderurter, som bare altid kan løfte smagen til andre højder. Hvis du ikke har persille eller basilikum, så kan du også bruge dild eller purløg, eller blot bruge en slags krydderurt.

Du kan også rive lidt gulerod der i eller bruge forårsløg, finthakket porre eller noget i den stil for at få mere grønt i dem. Man kan lige så godt snige grønt ind de steder, hvor det kun gør resultatet endnu bedre.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar