Kyllingefrikadeller med persille

Kyllingefrikadeller med persille
Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på smagfulde og nemme kyllingefrikadeller med persille. Frikadeller lavet på hakket kyllingefars, havregryn og persille.

Ingrediensliste

 • 400 g. hakket kylling
 • 1 stk. løg
 • 3 fed hvidløg
 • 1 stk. æg
 • 0,5 dl. mælk
 • 4 spsk. havregryn
 • 0,5 bundt frisk persille
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Pil løg og riv det på et rivejern eller hak det meget fint.
 2. Pres hvidløg i en hvidløgshakker eller hak det fint. Hak persille fint.
 3. Kødet røres godt sammen med løg, hvidløg, persille, æg mælk, havregryn, salt og peber.
 4. Sæt herefter farsen på køl i 30 min. eller form dem med det samme.
 5. Farsen formes til frikadeller. Et godt tip er at bruge en ske, som dyppes i vand imellem hver frikadelle. Form frikadellen mellem skeen og din håndflade.
 6. Frikadellerne steges ved middelhøj varme i rigeligt fedtstof (så bliver de bedst) i ca. 5-7 minutter på hver side. Vend dem jævnligt for en jævn farve.
Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingefrikadeller med persille

Her får du opskriften på de nemmeste og lækreste kyllingefrikadeller med persille. Har du prøvet at tilføje persille eller andre friske krydderurter til dine frikadeller? Det løfter dem altså lige til næste niveau og giver dem en rigtig god og frisk smag. De her frikadeller lavet på kylling er så gode til aftensmad, men også geniale til madpakken, frokost eller bare som en lille hånddelle. De er gode som børnemad, da de er super børnevenlige og mætter godt.

De her kyllingefrikadeller er lavet med frisk persille, havregryn og æg. De mætter godt og har et lavt fedtindhold. Det er det gode ved at bruge hakket kyllingefars i stedet for almindelig svinekød. Man kan gøre dem lidt mindre fede i det, hvilket vi godt kan lide. Mangler du en god opskrift på kyllingedeller, så håber vi, at du vil give den her et skud.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på nemme kyllingefrikadeller her

Kyllingefrikadeller med persille

Frikadeller af kylling

De her frikadeller af kylling er fyldt med smag og er samtidig saftige og lækre. Vi har brugt frisk persille, men du kan også bruge frossen persille eller tørret persille. Persillen giver bare en god frisk smag til dellerne, men andre krydderurter kan også sagtens bruges. Vi tilføjer ofte friske krydderurter til vores frikadeller. Især hvis vi lige har en rest liggende. Det er i hvert fald en nem måde at pifte almindelige frikadeller op på.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar