Kyllingesandwich med serrano

Kyllingesandwich med pesto og serrano
Opskrift til stk. Opskrift til 2 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på kyllingesandwich med serrano, fetaost og pesto. En god sandwich med kylling, som kan nydes til frokost.

Ingrediensliste

 • 1 stk. baguette
 • 40 g. grøn pesto
 • 280 g. kyllingebryst
 • 20 g. blandet salat
 • 60 g. serranoskinke
 • 1 stk. tomat
 • 40 g. PUCK feta

Fremgangsmåde

 1. Opvarm en pande med olie. Steg serranoskinke sprødt og læg til side. Gem panden.
 2. Skær evt. kyllingebryst ud i tyndere fileter (så er de hurtigere at stege).
 3. Steg kylling med salt og peber på den pande, som du har stegt serranoskinke på.
 4. Rist brødet.
 5. Skær det over og smør med pesto på over- og underbolle.
 6. Læg rucola, skiver af tomat, kylling, sprødt serrano og feta på. Top med overbolle.
Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingesandwich med serrano

Mangler du en idé til nem frokost, så skal du prøve den her kyllingesandwich med sprød serrano og pesto. Det er så nemt at lave en god, hjemmelavet sandwich på ingen tid. Vi laver ofte en frokost ala dette og det smager også så godt til aftensmad, hvis det skal være nemt og hurtigt. Den her sandwich er med stegt kyllingebryst, sprødstegt serranoskinke, grøn pesto, feta og tomat. En virkelig god kombination, som aldrig slår fejl. Og hvis det skal gå endnu hurtigere, så kan du også blot bruge pålægsskiver af kylling.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på sandwich her

Kyllingesandwich med pesto og serrano

Sandwich med kylling og serrano

En af vores yndlingssandwich er helt klart sådan en sandwich med kylling og serrano. Vi bruger ofte sprød serranoskinke i stedet for bacon i sandwich. Det giver samme sprødhed og det saltede element, som bacon giver. Men det er knap så fedtet som bacon. Men er man mere til bacon, så kan du selvfølgelig sagtens bruge det.

Sådan en sandwich med kylling er god til frokost, men også som en let omgang aftensmad. De dage, hvor vi ikke orker det helt store til aftensmad, så laver vi sådan en omgang her. Elementerne gøres bare klar hver for sig og så kan man selv samle sin sandwich. Der er ikke noget hyggeligere end saml-selv aftensmad. Så kan alle mand lave sin sandwich med præcis de mængder og det fyld, som man bedst kan lide.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar