Tilmeld nyhedsbrev

Kyllingespyd med perlespelt

Kyllingespyd med perlespelt

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Nem opskrift på perlespelt med kyllingespyd. Det er en lækker og nem opskrift på aftensmad, som er sund, mætter godt og er let at lave. I stedet for perlespelt, så kan du også bruge perlebyg. Det smager også skønt.

Ingrediensliste

  • 280 g. kyllingebryst
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. paprika
  • Salt/peber
  • 1 tsk. chilisauce
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. citronsaft
  • 30 g. soltørrede tomater
  • 100 g. perlespelt
  • 1 spsk. pesto
  • 1 rød peberfrugt
  • 1/2 bundt persille

Fremgangsmåde

  1. Kog perspelt.
  2. Skær kyllingebryst i grove tern og opvarm en pande med olie.
  3. Steg kylling og tilsæt alle krydderier og citronsaft.
  4. Put nu kyllingeternene på spyd sammen med soltørrede tomater.
  5. Bland det kogte perlespelt med pesto. Hak persille og peberfrugt fint og tilsæt det i blandingen.

Bedøm denne ret

En lækker opskrift på en lækker perlespeltsalat serveret med kyllingespyd. Har du prøvet at lave perlespelt før? Perlespelt er polerede speltkerner og det er en super sund kornsort. Det har sådan en lidt nøddeagtig smag og vi kan begge både lide det varmt og koldt.

En af vores favorit opskrifter med perlespelt er denne her. En lækker og smagfuld perlespeltsblanding sammen med kyllingefilet på spyd. Det er sund og nem aftensmad, som også kan spises til frokost. Vi har også ofte resterne med i madpakken.

Perlespelt er super sundt og så mætter det godt. Derfor elsker vi at bruge det i salater eller som erstatning for ris eller bulgur.

Skriv en kommentar