Kyllingespyd med perlespelt Kyllingespyd med perlespelt Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutterTilberedningstid 20 minutterSamlet tid 40 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem opskrift på perlespelt med kyllingespyd. Det er en lækker og nem opskrift på aftensmad, som er sund, mætter godt og er let at lave. I stedet for perlespelt, så kan du også bruge perlebyg. Det smager også skønt. IngredienslisteKyllingespyd 400 g. kyllingebryst 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 1 tsk. karry 1 tsk. paprika 1 tsk. chilisauce 1 tsk. stødt spidskommen 1 tsk. akaciehonning 1 tsk. citronsaft 60 g. soltørrede tomater salt/peberPerlespelt 100 g. perlespelt 1 stk. rød peberfrugt 0,5 bundt frisk persille 2 spsk. grøn pestoLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeKog perlespelt efter pakkens anvisning.Dræn og skyl i koldt vand, når perlespelt er kogt.Tænd ovnen på 200 grader varmluft.Skær kyllingebryst i grove tern.Vend kyllingen med olie, karry, paprika, chilisauce, spidskommen, akaciehonning og citronsaft samt lidt salt/peber.Gør nogle grillspyd klar. Sæt skiftevis kylling og soltørrede tomater på spyddene.Placer spyddene på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag spyddene i ovnen i ca. 18-20 minutter. De skal gerne have fået godt med farve. Du kan evt. vende dem halvvejs.Imens spyddene er i ovnen, så laves perlespeltssalaten.Hak peberfrugt i små tern og hak persille fint.Vend perlespelt med grøn pesto (du kan tilsætte mere efter behov), peberfrugt og frisk persille. Smag til med salt/peber.Når dine spyd er færdige tages de ud af ovnen. Server perlespelt med kyllingespyd.Lås skærmOpskrift på kyllingespyd med perlespeltEn lækker opskrift på kyllingespyd med perlespelt. Har du prøvet at lave perlespelt før? Perlespelt er polerede speltkerner og det er en super sund kornsort. Det har sådan en lidt nøddeagtig smag og vi kan begge både lide det varmt og koldt. En af vores favorit opskrifter med perlespelt er denne her. En lækker og smagfuld perlespeltsblanding sammen med kyllingefilet på spyd. Det er sund og nem aftensmad, som også kan spises til frokost. Vi har også ofte resterne af kyllingespyd og perlespelt med i madpakken.LÆS OGSÅ: Grov tabouleh med perlespelt Vi elsker at vende perlespelten i både rød og grøn pesto. Alternativt kan du også vende det i lidt olie, hvis du ikke er så vild med smagen af pesto. Perlespelt er super sundt og så mætter det godt. Derfor elsker vi at bruge det i salater eller som erstatning for ris eller bulgur.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej,Den er stærk, men der kommer også honning i, som opvejer det. Er du ikke til stærke ting, så brug bare en sød 🙂KhSvar
Jeg forstår ikke helt hvad jeg skal bruge panden til i denne opskrift? “Skær kyllingebryst i grove tern og opvarm en pande med olie”Svar
Hej Vickie,Der har lige sneget sig en lille fejl ind. Det er rettet nu. Der skal ikke bruges pande 🙂KhSvar