Kyllingespyd

Kyllingespyd
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på saftige kyllingespyd marineret med blandt andet hvidløg og paprika. Kyllingespydene er tilberedt i ovn.

Ingrediensliste

 • 450 g. kyllingebryst
 • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • 2 tsk. paprika
 • 1 tsk. karry
 • 1 tsk. tørret timian
 • 1 tsk. salt
 • 0,5 tsk. chiliflager
 • 1 stk. grøn peberfrugt
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 200 g. champignon
 • 2 stk. rødløg

Fremgangsmåde

 1. Rens kyllingebryst og skær i større tern.
 2. Skyl champignon og halver dem.
 3. Skær peberfrugt i grove tern.
 4. I en lille skål blandes olie, krydderier og kylling.
 5. Kom nu de forskellige grøntsager og kyllingestykker på spyd.
 6. Kom kyllingespyd på grillen og grill dem i 15-20 minutter. Vend dem undervejs. Alternativt skal de bage 15-20 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.
Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingespyd

Det er så simpelt og nemt at lave en omgang hjemmelavede kyllingespyd. De smager skønt til aftensmaden eller i madpakken, hvis den gerne må være lidt mere spændende end bare rugbrød. De her kyllingespyd er så simple, da vi har valgt at marinere dem i en simpel, hjemmelavet marinade og tilberede dem i ovnen. Du kan dog også sagtens stege dem på pande eller grille dem på grillen, hvis vejret er til det.

Server de lækre kyllingespyd sammen med en omgang bagte kartofler, kartoffelsalat eller som tilbehør til pastasalat. Det gode ved sådan en omgang kylling er også, at de sagtens kan nydes kolde. Så de kan bruges i madpakken dagen efter eller tages med på picnic ud i det blå.

LÆS OGSÅ: Hasselback kylling med feta og spinat

Kyllingespyd

Kyllingespyd i ovn med marinade

Vi tilbereder som sagt kyllingespydene i ovn. Det er nemt og hurtigt og så sviner det ikke. Samtidig passer de sig selv i ovnen, så du kan tilberede tilbehør eller gøre rent imens. Vi har marineret dem i en simpel marinade lavet på blandt andet paprika og hvidløg. Det er én af vores go-to marinader, når det bare skal være hurtigt og lækkert.

Kyllingespyd

Kan jeg gøre dem klar på forhånd?
Jep, du kan sagtens marinere spydene og lægge dem klar til tilberedelse i god tid. Jo længere tid de får lov til at marinere, jo bedre bliver de faktisk. Det er samtidig genialt, hvis du skal have gæster, så de blot skal tilberedes lige inden servering.

Kyllingespyd

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. I skriver, at i laver kyllingespydene i ovnen, men i skriver ikke, hvor lang tid de skal have eller ved hvilke grader de skal laves?😊

Skriv en kommentar