Laksesandwich med hytteost

Laksesandwich med hytteost
Opskrift til stk. Opskrift til 2 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker laksesandwich med hytteost, avocado og syltede rødløg. En sund og mættende sandwich med laks.

Ingrediensliste

 • Hytteostblanding

 • 100 g. hytteost
 • 0,5 stk. rødløg
 • 0,5 bundt frisk persille
 • salt/peber
 • Andet

 • 125 g. varmrøget laks
 • 2 stk. groft brød
 • 1 stk. avocado
 • 20 g. frisk spinat
 • 40 g. syltede rødløg

Fremgangsmåde

 1. Først laves hytteostblandingen. Hak rødløg og persille fint. Bland det med hytteost, salt og peber. Sæt til side.
 2. Skyl spinat. Skær avocado i skiver.
 3. Rist eller varm bollerne på en brødrister eller i ovnen.
 4. Fordel spinat på underbollen. Top med en god portion hytteostblanding. Så stykker af varmrøget laks, skiver af avocado, syltede rødløg og overbollen.
 5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på laksesandwich med hytteost

Man kan nemt selv lave den lækreste laksesandwich med hytteost. Køb nogle gode sandwichboller og fyld dem så med spinat, hytteostblanding, varmrøget laks, avocado og syltede rødløg. Simpelt, men så godt! Kombinationen af laks og så den hjemmerørte hytteostblanding er så god. Vi bruger ofte den her blanding i stedet for mayonnaise eller smørelse. Det er blot hytteost, som røres op med finthakket rødløg og persille. Har du ikke prøvet det, så kan vi kun anbefale dig det. Det smager godt sammen med laks, tun, kylling eller bare for sig selv, hvis du gerne vil køre den vegetarisk.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på sandwich her

Laksesandwich med hytteost

Sandwich med laks

At lave en sandwich med laks er en god og nem måde at få lidt fisk ind i hverdagen på. Vi arbejder jo ofte hjemmefra og så kan vi godt lide at gøre lidt ekstra ud af frokosten. Det kan gøres lynhurtigt og behøves slet ikke at være besværligt at lave en lækker frokost. Hav altid et glas med syltede rødløg på køl. De kan altid lige pifte sådan en sandwich op. Vi har også altid nogle grove sandwichboller. Enten nogle vi har købt eller nogle vi selv har bagt. Her har vi bare brugt sådan nogle grove solsikkestykker.

Det er sådan en nem, sund og god frokost eller aftensmad. Nogle af de aftenener, hvor det bare skal gå stærkt med aftensmaden, så laver vi også gerne sådan en sandwich her. Den mætter godt og er fyldt med gode sager.

Laksesandwich med hytteost

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar