Lasagnesuppe

Lasagnesuppe
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på lasagnesuppe. En god suppe med hakket oksekød, tomat, knuste lasagneplader og revet ost på toppen.

Ingrediensliste

 • Lasagnesuppe

 • 2 fed hvidløg
 • 1 stk. løg
 • 250 g. hakket oksekød
 • 0,5 stk. squash
 • 2 stk. gulerod
 • 2 tsk. tomatpure
 • 2 tsk. paprika
 • 0,5 tsk. chiliflager
 • 1 stk. oksebouillonterning
 • 400 g. hakkede tomater på dåse
 • 6 dl. vand
 • 3 stk. lasagneplader
 • 30 g. revet mozzarella
 • 0,25 bundt frisk persille
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Hak løg og  hvidløg fint. Skær gulerod og squash i små tern.
 2. Kom olie eller smør i en gryde og svits grøntsagerne til de er blevet en anelse bløde.
 3. Tilsæt hakket oksekød og brun det af.
 4. Tilsæt tomatpure, paprika, chiliflager, smuldret oksebouillonterning, hakkede tomater og vand i gryden. Vend det hele godt rundt.
 5. Tilsæt knuste lasagneplader og kog suppen op.
 6. Smag til med salt og peber. Er suppen lidt for tyk, så tilsæt ekstra vand.
 7. Når lasagnepladerne er kogt bløde er suppen klar til at servere.
 8. Pynt med frisk persille og revet mozzarella.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars kokkekniv

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på lasagnesuppe

Lasagnesuppe med hakket oksekød, knuste lasagneplader og ost på toppen. Det her er uden tvivl en virkelig god og nem hverdagsret! Perfekt til de dage, hvor du ikke har tid til at skulle vente på en lasagne i ovnen. Den her lasagnesuppe med oksekød er præcis, som titlen siger. En lasagne lavet som suppe. Selve basen er lavet på tomat og så er suppen fyldt med grøntsager, hakket oksekød, knuste lasagneplader og ost på toppen. Den smager virkelig godt og er super børnevenlig.

Server gerne din suppe med en omgang hvidløgsflutes. Der er bare noget over at få hvidløgsflutes til lasagne og lasagnesuppe. Det hører sig ligesom bare til. På samme måde, så synes vi heller ikke, at man kan udelade osten. Lige et drys revet ost på toppen, som lige får lov til at smelte en smule. Mums, det er altså bare godt!

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på supper

Lasagnesuppe

Suppe med hakket oksekød

Den her suppe med hakket oksekød er virkelig budgetvenlig. Hvis du er på udkig efter billige og nemme hverdagsretter, som ikke sprænger budgettet, så er denne suppe helt genial. Vi laver generelt mange opskrifter med hakket kød og herunder hakket oksekød. Hakket oksekød passer nemlig perfekt ind i en hverdag, hvor man gerne vil spise billigt, men godt. Hvis du mangler mere inspiration til opskrifter med hakket oksekød, så kan du finde alle vores opskrifter her.

Den her lasagnesuppe er som sagt virkelig god. Den mætter godt og indeholder masser af smag. Vi har brugt knuste lasagneplader i den som fyld, men du kan også bruge pastaskruer eller pasta penne. Skal det være en endnu mere mættende variant, så vælg fuldkornsudgaven.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Den faldt desværre ikke i god jord herhjemme hos mine lasagneelskende piger.. Vi må prøve at gøre retten mere “cremet” til næste gang men for nu er resterne i hvert fald røget med en mornaysauce og lidt ekstra plader i ovnen til en “normal” lasagne..

  Smagen fejlede ellers ikke noget

Skriv en kommentar