Lemondrop cocktail

Lemon drop cocktail
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

3 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en lemondrop cocktail med vodka, cointreau, sukkersirup og frisk citronsaft. En smagfuld cocktail.

Ingrediensliste

 • 1 håndfuld isterninger
 • 8 cl. vodka
 • 2 cl. cointreau
 • 5 cl. citronsaft
 • 6 cl. sukkersirup

Fremgangsmåde

 1. Start med at lave en saltkant på dine glas. Det kan også sagtens udelades, men det pynter så fint. Du finder fremgangsmåden her.
 2. Kom alle ingredienserne i en shaker (du kan lave din sukkersirup selv eventuelt).
 3. Ryst det godt sammen.
 4. Si det over i et glas. Kom evt. et par nye isterninger oveni.
 5. Pynt evt. med lidt revet citronskal.
 6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på Lemondrop cocktail

Her får du opskriften på en nem lemondrop cocktail. Den består af vodka, cointreau, frisk citronsaft og sukkersirup, som bliver rystet sammen i en shaker. Det er en smagfuld og frisk drink, som har den perfekte balance mellem syrlighed og sødme. Den friske citronsaft er så god i den her drink, da den gør den så frisk i smagen. Vi har brugt frisk citronsaft, men skal det gå hurtigt, så kan du også blot bruge det fra en flaske.

Du kan også bytte citronsaften ud med limesaft, så du i stedet får en limedrop cocktail. Vi elsker at eksperimentere med anderledes og nye drinks og cocktails. Det er nogle gange lidt mere spændende at lave en lækker drink fremfor at drikke en øl osv. Så vi prøver gerne mange forskellige nye af!

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores drinksopskrifter

Lemon drop cocktail

Drink med vodka og cointreau

Det er også en drink, som er den til stærke side, eftersom den både indeholder vodka og cointreau. Hvis man ikke vil have den så stærk, så kan man skrue lidt ned for mængden af vodka. Så bliver den lidt mildere og den smager stadig rigtig godt.

Brug også gerne den her cocktail som en frisk velkomstdrink. Så er det i hvert fald helt sikkert, at dine gæster bliver lidt ekstra sjove fra start af.

KLIK HER: Se alle vores cocktailopskrifter

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar