Madplan uge 25

Så er der madplan for uge 25 klar til dig. Den er til 2 personer som altid og indeholder en masse spændende retter.  I denne uge får du som medlem af Mit Mummum denne madplan, en vegetarisk madplan og en sund madplan. Hvis du vil tilmelde dig Mit Mummum, så kan du gøre det lige her.

Madplan uge 24

Madplan uge 25

Mandag: Spaghetti bolognese 

Tirsdag: Hasselback kylling med kartoffelsalat

Onsdag: Svensk pølseret

Torsdag: Dahl med kylling og ris 

Fredag: Peinirli med kartofler og ost

Denne uge står den på lidt forskelligt. Mandag starter ud med en klassisk spaghetti bolognese. Tirsdag står den på hasselback kylling med hjemmelavt kartoffelsalat. En rigtig sommerret, som er hurtig at lave!

Onsdag er der en god svensk pølseret på menuen og torsdag står den på indisk dahl med kylling og ris. Fredag slutter af med peinirli med kartofler og ost. Husk, at den dej du skal bruge til peinirli skal laves torsdag. Så husk at røre den sammen der. Vi håber, at denne uges madplan falder i god smag hos jer!

Indkøbsliste for madplan uge 25

Her finder du indkøbslisten for madplanen for næste uge. Husk at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at omregne. Tjek også gerne skabe, køleskab og fryser for ingredienser, som du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 24

Følg også med på de sociale medier 

Husk endelig på, at du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Du finder os også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar