Madplan uge 25

Så er der madplan for uge 25 klar til dig. Den er til 2 personer som altid og indeholder en masse spændende retter.  Som medlem af Mit Mummum får du hver uge to madplaner, en almindelig madplan og en sundere madplan. Hvis du vil tilmelde dig Mit Mummum, så kan du gøre det lige her. Er du vild med vores opskrifter og vil du gerne have eksklusive opskrifter, som ikke findes her på hjemmesiden, så er der masser af opskrifter i vores kogebøger. Dem finder du her.

Madplan uge 25

Madplan uge 25

Mandag: Pasta med spinat og sprødstegt laks

Tirsdag: Hasselback kylling med broccolipastasalat

Onsdag: Tærte med kartoffel og porre

Torsdag: Kartoffel-squash suppe 

Fredag: Peinirli med kartoffel og pesto

Denne uge står den på lidt forskelligt. Mandag starter ud med en omgang pasta med spinat og sprødstegt laks. Tirsdag står den på hasselback kylling med pastasalat. En rigtig sommerret, som er hurtig at lave!

Onsdag er der en nem tærte med kartoffel og porre på menuen og torsdag står den på kartoffel-squash suppe med sprød Serrano. Fredag slutter af med peinirli med kartofler og pesto. Husk, at den dej du skal bruge til peinirli skal laves torsdag. Så husk at røre den sammen der. Vi håber, at denne uges madplan falder i god smag hos jer!

Indkøbsliste for madplan uge 25

Her finder du indkøbslisten for madplanen for næste uge. Husk at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at omregne. Tjek også gerne skabe, køleskab og fryser for ingredienser, som du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 25

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar