Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 25

Så er der madplan for uge 25 klar til dig. Den er til 2 personer som altid og indeholder en masse spændende retter. Vi er også netop gået i luften med vores nyeste tiltag “Mit Mummum”, hvor du kan blive medlem af Mummum. Som medlem får man også to madplaner hver uge. I denne uge får du som medlem denne madplan og en vegetarisk madplan. Hvis du vil tilmelde dig Mit Mummum, så kan du gøre det lige her.

Madplan uge 24

Madplan uge 24

Mandag: Spaghetti bolognese 

Tirsdag: Hasselback kylling med kartoffelsalat

Onsdag: Svensk pølseret

Torsdag: Dahl med kylling og ris 

Fredag: Peinirli med kartofler og ost

Denne uge står den på lidt forskelligt. Mandag starter ud med en klassisk spaghetti bolognese. Tirsdag står den på en af vores nye opskrifter, nemlig hasselback kylling med hjemmelavt kartoffelsalat.

Onsdag er der en god svensk pølseret på menuen og torsdag står den på indisk dahl med kylling og ris. Fredag slutter af med peinirli med kartofler og ost. Husk, at den dej du skal bruge til peinirli skal laves torsdag. Så husk at røre den sammen der. 

Indkøbsliste for uge 24

Der er desværre lige nu et stort logo fra Pinterest, som dækker lidt af indkøbslisten. Gem indkøbslisten på din mobil eller computer i stedet. Hvis du bruger mobil, så hold fingeren nede på billedet og arkiver (gem) det så på din telefon. På computer såhøjreklikker du på billedet og gemmer det ned.

Indkøbsliste for uge 24

 

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag