Raviolisalat på 10 minutter

Raviolisalat på 10 minutter
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på raviolisalat med pesto, spinat og feta, som kan laves på 10 minutter. En mættende måltidssalat, som kan spises til frokost eller aftensmad.

Ingrediensliste

 • 250 g. ravioli med fyld af spinat og ricotta
 • 40 g. grøn pesto
 • 20 g. frisk spinat
 • 40 g. fetaost
 • 0,5 stk. agurk
 • 150 g. frosne grønne bønner
 • 40 g. saltmandler

Fremgangsmåde

 1. Kog ravioli efter pakkens anvisning. 1 minut før de er færdige tilsættes frosne bønner i vandet og koger med det sidste minut.
 2. Når det er kogt drænes det for vand og vendes med pesto.
 3. Skyl spinat.
 4. Skær agurk i halve skiver.
 5. Knus feta og hak saltmandler groft.
 6. Vend ravioli, bønner, spinat og agurk sammen og top med feta og saltmandler.
Bedøm denne ret

Opskrift på raviolisalat på 10 minutter

Den her raviolisalat, som kan laves på 10 minutter, har været vores go-to frokost den seneste tid. Den lækreste måltidssalat, som er lynhurtig at lave og som indeholder masser af grønt. Den mætter godt og så kan man nemt bruge de grøntsager, som man lige har. Vi elsker kombinationen af ravioli, som lige er vendt i lidt pesto og så med en masse grøntsager. Saltmandler og smuldret feta er lidt prikken over i’et og tager salaten til næste niveau. Det behøves nemlig slet ikke at være svært at lave en lækker salat, som kan nydes til frokost eller aftensmad.

Det gode ved den her salat er, at der er tilføjet ravioli til. Vi tilføjer gerne pasta eller andet til vores måltidssalater, da de mætter længere tid, end hvis det blot havde været grøntsager. Det fungerer godt for os og er perfekt som frokost eller en let omgang aftensmad, når tiden er knap.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på måltidssalater her

Raviolisalat på 10 minutter

Måltidssalat med ravioli og pesto

Det her er simpelthen den lækreste måltidssalat med ravioli og pesto. Vi køber bare nogle gode raviolier, som bliver kogt og vendt i en god pesto. Simpelt, men så lækkert! Har man mod på det, så kan man selvfølgelig også kaste sig ud i hjemmelavet ravioli, men man kan efterhånden få nogle ret gode varianter i supermarkederne. Så skal det gå hurtigt, så anbefaler vi bare at købe dem.

Raviolisalat på 10 minutter

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar