Tilmeld nyhedsbrev

Hjemmelavede hotdogs

Hjemmelavede hotdogs

Hjemmelavede hotdogs

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

2 timer

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

2 timer og 15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavede hotdogs med syltede rødløg, hjemmelavede ristede løg og chilimayo. Det er nem aftensmad, som kan imponere de fleste.

Ingrediensliste

FremgangsmĂĄde

  1. Følg opskrifterne på hotdogbrød, ristede løg, syltede rødløg og chilimayo. Det hele kan laves på forhånd og blot være klar til, når du skal samle dine hotdogs.
  2. Du kan også sagtens købe færdiglavede hotdogbrød.
  3. Steg pølserne i lidt olie på panden eller grill dem.
  4. Lun hotdogbrødene.
  5. Saml dem med pølse, chilimayo, ristede løg og syltede rødløg.
  6. Spis med det samme.

Bedøm denne ret

Hjemmelavede hotdogs opskrift

Her får du vores bud på de bedste hjemmelavede hotdogs. Det involverer selvfølgelig hjemmelavede hotdogbrød, ristede løg og syltede rødløg. Du kan rulle længere ned af siden og finde opskrifterne på det hele.

Hotdog er skøn hverdagsmad, men det kan også sagtens spises som aftensmad, når man får gæster. Det handler blot om at gøre tilbehøret til hotdogs mere spændende. Det kan nemlig sagtens gøres lidt mere festligt.

LÆS OGSÅ: Cheeseburger

Hjemmelavede hotdogs

Hotdogbrød

Hotdogbrød opskrift

Bag en god hjemmmelavet hotdog skal der selvføgelig hjemmelavede hotdogsbrød til. Det finder du vores bedste opskrift på lige her. Et tip er at lave en stor portion og så fryse halvdelen ned. Så kan du nemt tage hjemmelavede hotdogbrød op til en anden dag. Og du er fri for at skulle bage igen.

LÆS MERE: Hjemmelavede hotdogbrød

Ristede løg

Hotdogs tilbehør

Det fantastiske ved hotdogs er at man kan variere tilbehøret præcis, som man har lyst. Man kan køre den klassiske med sennep, ketchup, ristede løg og syltede agurker. Eller man kan tage changen og eksperimentere en smule. Vi elsker hjemmelavede ristede løg, syltede rødløg og en god chilimayo på vores hotdogs.

Tjek også vores Facebookside, hvor der er masser af inspiration på nem hverdagsmad og lækker gæstemad. Der er også skønne desserter og nemme sommerkager.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven