Madplan uge 3

Her får du madplan for uge 3 samt tilhørende indkøbsliste. Næste uges madplan er klar og den står på spændende, nemme og lækre retter! Hvis du også har et nytårsfortsæt om at få mere struktur over hverdagen, så er madplan en fantastisk løsning. Det sparer dig for tid hver dag og så kan du handle det hele én dag om ugen – hvilket også sparer dig for penge. Husk, at vores madplaner er udregnet til 2 personer, selvom nogle af opskrifterne er til 4 personer. Følg blot fremgangsmåden.

Madplan uge 3

Madplan uge 3

Mandag: Lasagnesuppe

Tirsdag: Bulgursalat med peberfrugt og persille og små farsbrød med grøntsager

Onsdag: Kyllingegryde

Torsdag: Indisk kikærtegryde

Fredag: Kyllingelasagne

Denne uges madplan bærer præg af, at der bliver efterspurgt sunde og grønne opskrifter her i januar. Derfor har vi kombineret spændende og lækre retter med lidt flere grøntsager. Mandag starter med en omgang lækker lasagnesuppe.

Tirsdag står den på bulgursalat med peberfrugt og persille samt små lækre farsbrød med grøntsager. Onsdag skal du have en nem omgang kyllingegryde med ris til. Torsdag tager vi en vegetarisk dag for der står den på indisk kikærtegryde. Og ugen slutter af med vores populære kyllingelasagne.

Indkøbsliste for madplan uge 3

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Den er udregnet til 2 personer. Husk også at tjekke om du har nogle af ingredienserne på forhånd.

Indkøbsliste for madplan uge 3

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar