Madplan uge 3

Her får du madplan for uge 3 samt tilhørende indkøbsliste. Næste uges madplan er klar og den står på spændende, nemme og lækre retter! Hvis du også har et nytårsfortsæt om at få mere struktur over hverdagen, så er madplan en fantastisk løsning. Det sparer dig for tid hver dag og så kan du handle det hele én dag om ugen – hvilket også sparer dig for penge. Husk, at vores madplaner er udregnet til 2 personer, selvom nogle af opskrifterne er til 4 personer. Følg blot fremgangsmåden.

madplan uge 3

Madplan uge 3

Mandag: Porretærte med skinke og hytteost med tomatsalat 

Tirsdag: One pot pasta med kylling

Onsdag: Sund broccolisuppe 

Torsdag: Pastasalat med grøn pesto & kylling med cornflakes 

Fredag: Fyldt mørbrad med feta og smørstegte kartofler 

Denne uges madplan bærer præg af, at der bliver efterspurgt sunde og grønne opskrifter her i januar. Derfor har vi kombineret spændende og lækre retter med lidt flere grøntsager.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 3

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Ingredienser markeret med rød er ting, som vi forventer du har på dit basislager. Så husk at tjekke skabe, fryser og køleskab inden du begiver dig ud på indkøb.

indkøbsliste madplan uge 3

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar