Madplan uge 3

Her får du madplan for uge 3 samt tilhørende indkøbsliste. Næste uges madplan er klar og den står på spændende, nemme og lækre retter! Hvis du også har et nytårsfortsæt om at få mere struktur over hverdagen, så er madplan en fantastisk løsning. Det sparer dig for tid hver dag og så kan du handle det hele én dag om ugen – hvilket også sparer dig for penge. Denne uges madplan koster 331,- for 2 personer. Som altid er vores pris vejledende.

madplan uge 3

Madplan uge 3

Mandag: Porretærte med skinke og hytteost med tomatsalat 

Tirsdag: One pot pasta med kylling

Onsdag: Sund broccolisuppe 

Torsdag: Pastasalat med grøn pesto & kylling med cornflakes 

Fredag: Fyldt mørbrad med feta og smørstegte kartofler 

Denne uges madplan bærer præg af, at der bliver efterspurgt sunde og grønne opskrifter her i januar. Derfor har vi kombineret spændende og lækre retter med lidt flere grøntsager. Husk at madplanen er til 2 personer, så hvis I er flere end 2, så husk at gange ingredienserne op.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 2

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk at have læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager.

indkøbsliste madplan uge 3

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag