Madplan uge 39

Nu er det som om, at vi har fået det sidste skud sommer og efteråret er for alvor på vej med køligere temperaturer! Derfor får vi lyst til en masse gryderetter og lidt tungere retter, og det bærer den næste uges madplan præg af. Det skal selvfølgelig stadigvæk være nemt og billigt.

Madplan for uge 39

Madplan for uge 39

Mandag: Crispy chicken med grøntsagssauce

Tirsdag: Grøntsagscurry

Onsdag: Spaghetti carbonara med fløde

Torsdag: Broccoli- og kartoffelmos med kødsauce

Fredag: Big Mac burger

En ret lækker madplan, hvis vi selv skal sige det! Mandag står den på en populær opskrift, som er sprød crispy chicken med grøntsagssauce og ris. Tirsdag skal du have en lækker grøntsagscurry med kokosmælk. Onsdag er vores favoritdag, da den står på hjemmelavet Spaghetti Carbonara, som altid er en sikker vinder.

Torsdag står den på broccoli- og kartoffelmos med kødsauce. En slags grønnere millionbøf! Og fredagen slutter af med en omgang hjemmelavet Big Mac burger. Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord!

Indkøbsliste til madplan uge 39

Nedenunder finder du indkøbsliste for uge 39. Husk også at tjekke dine skabe, inden du tager ud og handler ind. Husk at indkøbslisten er udregnet for 2 personer, så er I flere eller færre, så husk at ændre mængderne. Det kan også nemt gøres i vores app, hvor man bare skifter til det antal personer man er. Så udregner den automatisk mængderne.

Indkøbsliste til madplan uge 39

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

Skriv en kommentar