Madplan uge 39

Madplan uge 39

Madplan for uge 39

Mandag: Ravioli i svampesauce

Tirsdag: Mørbrad i fad med champignon, cocktailpølser og flødesovs

Onsdag: Salat bowls med asiatisk mørbrad

Torsdag: Asiatisk salat med stegt kyllingebryst

Fredag: Chicken korma med kogte ris

En ret lækker madplan, hvis vi selv skal sige det! Mandag står den på ravioli i svampesauce, tirsdag skal du have mørbrad i fad. Onsdag er vores favoritdag, da den står på lækre salatbowls med asiatisk mørbrad!

Torsdag står den på asiatisk salat med stegt kyllingebryst. Her er det kun den asiatiske salat, som har en opskrift. Kyllingebrystet er skrevet på indkøbslisten og du steger den bare, som du har lyst til. Vi plejer at lave en krydderiblanding af olie, paprika, hvidløg og lidt karry. Simpelt, men lækkert!

Indkøbsliste til madplan uge 39

Nedenunder finder du indkøbsliste for uge 39. Husk også at tjekke dine skabe, inden du tager ud og handler ind. Vi vil også lige huske at sige, at det ikke er alle vores opskrifter, som er udregnet til 2 personer. Derfor har vi omregnet ingredienslisten, så den passer til to personer. Opskriften på mørbrad i fad er eksempelvis til 4 personer. Derfor har vi halveret ingredienserne der i. Men du skal selvfølgelig bare følge fremgangsmåden, da den jo er ens om man er 2 eller 4 personer.

Indkøbsliste til madplan uge 39

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar