Madplan uge 39

Madplan uge 39

Madplan for uge 39

Mandag: Crispy chicken med grøntsagssauce

Tirsdag: Tunacado 

Onsdag: Spaghetti carbonara med fløde

Torsdag: Paprikagryde

Fredag: Chicken korma med kogte ris

En ret lækker madplan, hvis vi selv skal sige det! Mandag står den på en ny opskrift, som er sprød crispy chicken med grøntsagssauce og ris. Tirsdag skal du have en nem tunacado sandwich. Onsdag er vores favoritdag, da den står på hjemmelavet Spaghetti Carbonara, som altid er en sikker vinder.

Torsdag står den på en klassisk paprikagyde. Og fredagen slutter af med en omgang indisk Chicken Korma med ris og lækre krydderier. Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord!

Indkøbsliste til madplan uge 39

Nedenunder finder du indkøbsliste for uge 39. Husk også at tjekke dine skabe, inden du tager ud og handler ind. Husk at indkøbslisten er udregnet for 2 personer, så er I flere eller færre, så husk at ændre mængderne. Det kan også nemt gøres i vores app, hvor man bare skifter til det antal personer man er. Så udregner den automatisk mængderne.

Indkøbsliste til madplan uge 39

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar