Madplan uge 46

Madplan uge 46

Madplan uge 46

Mandag: Mexicansk lasagne

Tirsdag: Tarteletter

Onsdag: Tomatsuppe med bacon og frisk persille

Torsdag: Pasta med bacon, svampe og parmesan

Fredag: Bradepande-fajitas

For at komme til opskrifterne, så trykker du blot på rettens navn, så kommer du direkte til opskriften. Vi elsker denne uges madplan! Den er varieret og fyldt med nemme retter. Om mandagen står den på mexicansk lasagne. Tirsdag står den på en god gammeldags omgang tarteletter. Her har vi skrevet på indkøbssedlen, så man kan få 3 tarteletter pr. mand. Onsdag skal du have en cremet tomatsuppe med det hele.

Torsdag skal du have en simpel og cremet pastaret med bacon, svampe og parmesan. Og så slutter ugen af med en omgang bradepande-fajitas. Alt i alt en virkelig lækker uge fyldt med forskellige retter.

Indkøbsliste til madplan i uge 46

Nedenfor finder du ugens indkøbsliste. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Denne uges madplan er igen til 2 personer, så hvis I er 4, så husk at du skal købe dobbelt af det hele.

Indkøbsliste til madplan i uge 46

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Skriv en kommentar