Madplan uge 46

November er godt i gang og vi er klar med madplan for uge 46. Vi kan godt mærke, at ugerne flyver afsted og at vi nærmer os december. Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord hos jer.

Madplan uge 46

Madplan uge 46

Mandag: Mexicansk lasagne

Tirsdag: Bøf stroganoff

Onsdag: Sund urtesuppe

Torsdag: Pasta med bacon, svampe og parmesan

Fredag: Bradepande-fajitas

For at komme til opskrifterne, så trykker du blot på rettens navn, så kommer du direkte til opskriften. Vi elsker denne uges madplan! Den er varieret og fyldt med nemme retter. Om mandagen står den på mexicansk lasagne. Tirsdag står den på en god gammeldags omgang bøf stroganoff med cremet kartoffelmos. Onsdag skal du have en mættende urtesuppe med masser af grøntsager.

Torsdag står den på en simpel og cremet pastaret med bacon, svampe og parmesan. Og så slutter ugen af med en omgang bradepande-fajitas. Alt i alt en virkelig lækker uge fyldt med forskellige retter.

Indkøbsliste til madplan i uge 46

Nedenfor finder du ugens indkøbsliste. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Denne uges madplan er igen til 2 personer, så hvis I er 4, så husk at du skal købe dobbelt af det hele.

Indkøbsliste til madplan i uge 46

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Skriv en kommentar