Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 46

Så har vi madplanen for uge 46 til 2 personer klar til dig. Og hvs vi selv skal sige det, så er det her altså en mega lækker madplan! Den står på spændende og smagfulde retter, som er hurtige at lave.

Madplan uge 46

Madplan uge 46

Mandag: Kylling i cremet sauce med pasta

Tirsdag: Thai linseret

Onsdag: Tomatsuppe med bacon og frisk persille

Torsdag: Indiske kødboller med sauce og kogte ris

Fredag: Cannelloni med spinat og ricotta

For at komme til opskrifterne, så trykker du blot på rettens navn, så kommer du direkte til opskriften. Vi elsker denne uges madplan! Den er varieret og fyldt med nemme retter. Om mandagen står den på kylling i cremet sauce med pasta. Denne ret kan laves og serveres i panden, og det er altså nemt bare at sætte panden på bordet. Om fredagen står den på en ret, som vi elsker! Vi elsker italiensk mad og især denne italienske pastaret med spinat og ricotta.

Indkøbsliste til madplan i uge 46

Nedenfor finder du ugens indkøbsliste. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Denne uges madplan er igen til 2 personer, så hvis I er 4, så husk at du skal købe dobbelt af det hele.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med på Instagram lige her.

Tags anvendt i denne opskrift

Efterår Forår Sommer Vinter

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag