Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 40

Så er vi klar med madplan for uge 40. Den er som altid til 2 personer og så indeholder den i denne uge blandt andet både gris, fisk og fjerkræ. Opskrifterne er lette og kræver ikke lang tid i køkkenet, hvilket vi er kæmpe fan af.

Madplan uge 40

Mandag:Bagte søde kartofler med pulled chicken

Tirsdag:Lakseret

Onsdag:Fyldte koteletter med gulerodsmos

Torsdag: Salat med sund tunmousse og avocado (med ciabattabrød)

Fredag:Chicken Katsu

En lækker madplan hvis vi selv skal sige det. Varieret og fyldt med forskellige lækre smage. Mandag starter ud med en omgang bagte søde kartofler med pulled chicken. En anderledes måde at lave søde kartofler på, som virkelig smager helt fantastisk. Tirsdag står den på vores populære lakseret, som er en cremet pastaret med laks, hvor det hele er vendt i en flødesauce.

Onsdag står den på fyldte koteletter med gulerodsmos. Dette er en sund og smagfuld ret, hvor der er tilføjet lidt ekstra grønt. Torsdag står den på salat med en lækker tunsalat og avocado. Ugen slutter af med en omgang chicken katsu, som er paneret kylling med karrysauce og ris til.

Indkøbsliste for madplan uge 40

Bemærk venligst, at det ikke er alle vores opskrifter der er udregnet til to personer. Vi har omregnet ingredienslisten så den passer til to personer. Men du bør blot følge fremgangsmåden i opskriften, den er jo ens om man er to eller fire personer. Husk at tjekke dine skabe, inden du tager ud og handler ind. Det er dumt at købe ingredienser ind, som du allerede har i skabene. De ingredienser markeret med rød, er de varer, som vi påregner, at du har på dit basislager.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER OG FÅ INSPIRATION HVER DAG
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag