Madplan uge 40

Madplan uge 40

Mandag:Bagte søde kartofler med pulled chicken

Tirsdag:Lakseret

Onsdag:Fyldte koteletter med gulerodsmos

Torsdag: Salat med sund tunmousse og avocado (med ciabattabrød)

Fredag:Chicken Katsu

En lækker madplan hvis vi selv skal sige det. Varieret og fyldt med forskellige lækre og nemme hverdagsretter. Mandag starter ud med en omgang bagte søde kartofler med pulled chicken. En anderledes måde at lave søde kartofler på, som virkelig smager helt fantastisk. Tirsdag står den på vores populære lakseret, som er en cremet pastaret med laks, hvor det hele er vendt i en flødesauce.

Onsdag står den på fyldte koteletter med gulerodsmos. Dette er en sund og smagfuld ret, hvor der er tilføjet lidt ekstra grønt. Torsdag står den på salat med en lækker tunsalat og avocado. Ugen slutter af med en omgang chicken katsu, som er paneret kylling med karrysauce og ris til.

Indkøbsliste for madplan uge 40

Bemærk venligst, at det ikke er alle vores opskrifter der er udregnet til to personer. Vi har omregnet ingredienslisten så den passer til to personer. Men du bør blot følge fremgangsmåden i opskriften, den er jo ens om man er to eller fire personer. Husk at tjekke dine skabe, inden du tager ud og handler ind.

Indkøbsliste for madplan uge 40

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar