Madplan uge 40

madplan uge 40

Madplan uge 40

Mandag:Bagte søde kartofler med pulled chicken

Tirsdag: Rugbrød med paneret torskerogn

Onsdag:Fyldte koteletter med gulerodsmos

Torsdag: Dahl med kylling

Fredag: Shepherds pie

En lækker madplan hvis vi selv skal sige det. Varieret og fyldt med forskellige lækre og nemme hverdagsretter. Mandag starter ud med en omgang bagte søde kartofler med pulled chicken. En anderledes måde at lave søde kartofler på, som virkelig smager helt fantastisk. Tirsdag står den på rugbrød med paneret torskerogn. Helt klart en ny favorit hos os!

Onsdag står den på fyldte koteletter med gulerodsmos. Dette er en sund og smagfuld ret, hvor der er tilføjet lidt ekstra grønt. Torsdag står den på en omgang indisk dahl med kylling. Ugen slutter af med en omgang Shepferds pie.

Indkøbsliste for madplan uge 40

Bemærk venligst, at det ikke er alle vores opskrifter der er udregnet til to personer. Vi har omregnet ingredienslisten så den passer til to personer. Men du bør blot følge fremgangsmåden i opskriften, den er jo ens om man er to eller fire personer. Husk at tjekke dine skabe, inden du tager ud og handler ind.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar