Madplan uge 50

Så er der madplan for uge 50. December suser afsted og vi håber, at I har godt gang i julehyggen! Her i juletiden må man ikke glemme at få noget ordentligt at spise, så derfor er det altså bare en super idé at følge en madplan. Så er ugens aftensmad lagt fast og så skal man ikke stresse over det. Det elsker vi personligt selv at have styr på. Også tusind tak til alle jer, som bestiller vores kogebøger her i juletiden. Det betyder rigtig meget for os! Du kan finde bøgerne lige her.

Madplan uge 50

Madplan uge 50

Mandag: Frikadellefad

Tirsdag: Indisk dahl med creme fraiche

Onsdag: Indbagt kylling med pikant og bagte rodfrugter

Torsdag: Risengrød

Fredag: Chicken korma

Denne uges madplan er så lækker! Mandag står den nemlig på en ny opskrift, som er et frikadellefad med tomatsauce, bacon og ris til. Tirsdag tager vi en vegetardag, da du skal have en af vores yndlings vegetarretter, nemlig indisk dahl. Onsdag står den på indbagt kylling med pikant i butterdej og bagte rodfrugter til. Torsdag er der en nem omgang risengrød på menuen. Og ugen slutter af med en omgang chicken korma, så alt i alt en virkelig lækker uge!

Indkøbsliste til madplan uge 50

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Vær også opmærksom på, at ingredienslisten er udregnet ud fra 2 personer. Har du vores app, så kan du nemt ændre antallet af personer og så ændrer den samtidig mængderne automatisk. Du kan læse mere om vores app lige her.

Indkøbsliste til madplan uge 50

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Mit navn er karin Larsen og er medlem af jeres madplan og har skrevet et par gange kan ikke komme ind hvor der står kun medlem det er ikke i orden har betalt

Skriv en kommentar