Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 50

Så er der madplan for uge 50. Den er som altid lavet til 2 personer, så hvis I er mere end det, så husk at gange op. Vi har fået flere forespørgsler omkring madplaner til 4 personer eller 1 person og vi lover, at det nok skal komme på et tidspunkt. På nuværende tidspunkt er tiden dog bare ikke til det. Vi håber dog stadig, at I har lyst til at bruge vores madplaner til 2 personer. Prisen for denne uge er ca. 341 kr. for to personer.

Madplan uge 50Madplan uge 50

Mandag: Asiatisk gris med chilisauce

Tirsdag: Fyldte koteletter med grøntsagsmos

Onsdag: Indisk dahl med creme fraiche og saltmandler

Torsdag: Chicken korma

Fredag: Hakkebøffer i svampesauce med sesamkartofler 

Vi glæder os til aftensmad alle dage i denne uge. Det er en god blanding af asiatisk, indisk og dansk mad. Spændende, lækkert og nemt og på ingen måde kedeligt! Vi glæder os især til asiatisk gris om mandagen og chicken korma om torsdagen. Men alle retterne er virkelig lækre.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 50

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk at have læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede.

indkøbsliste madplan uge 50

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag