Madplan uge 50

Så er der madplan for uge 50. December suser afsted og vi håber, at I har godt gang i julehyggen! Her i juletiden må man ikke glemme at få noget ordentligt at spise, så derfor er det altså bare en super idé at følge en madplan. Så er ugens aftensmad lagt fast og så skal man ikke stresse over det. Det elsker vi personligt selv at have styr på.

Madplan uge 50

Madplan uge 50

Mandag: Asiatisk gris med chilisauce

Tirsdag: Indisk dahl med creme fraiche

Onsdag: Fried rice med kylling

Torsdag: Laks med spinat i ovn 

Fredag: Chicken korma

Denne uges madplan starter med en tur i det asiatiske. Mandag står den nemlig på asiatisk gris med chilisauce og ris (Kog gerne ekstra ris, så du har dem til om onsdagen). Tirsdag tager vi en vegetardag, da du skal have en af vores yndlings vegetarretter, nemlig indisk dahl. Onsdag står den på fried rice med kylling. Her er det oplagt at gemme nogle af risene fra om mandagen, hvis du har nogle tilbage her, så gør det nemlig den dag ekstra nem. Torsdag er der en omgang fisk på menuen med pasta til. Og ugen slutter af med en omgang chicken korma, så alt i alt en virkelig lækker uge!

Indkøbsliste til madplan uge 50

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Vær også opmærksom på, at ingredienslisten er udregnet ud fra 2 personer. Har du vores app, så kan du nemt ændre antallet af personer og så ændrer den samtidig mængderne automatisk. Du kan læse mere om vores app lige her.

Indkøbsliste til madplan uge 50

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Mit navn er karin Larsen og er medlem af jeres madplan og har skrevet et par gange kan ikke komme ind hvor der står kun medlem det er ikke i orden har betalt

Skriv en kommentar