Madplan uge 48

Så er der madplan for uge 48 klar og den står på så mange lækre og nemme hverdagsretter, hvor alle kan være med. Vi vil også lige benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, som bestiller vores kogebøger. Det sætter vi så stor pris på! Du kan se vores kogebøger lige her.

Madplan uge 48

Madplan uge 48

Mandag: Wok med kylling

Tirsdag: Paprikagryde

Onsdag: Kødboller i tomatsauce med pasta

Torsdag: Hakkebøffer i fad med svampesauce og bacon

Fredag: Kartoffelpizza

Denne uges madplan byder på masser af nemme og lækre hverdagsretter. Vi synes selv, at det her bare er en mega god uge! Ugen starter ud med en omgang wok med kylling og nudler. Tirsdag står den på paprikagryde med kartoffelmos til. Onsdag skal du have en lækker omgang kødboller i tomatsauce med pasta til. Torsdag er der saftige hakkebøffer på menuen med svampesauce og bacon. Husk også om torsdagen at røre din pizzadej sammen, som du skal bruge om fredagen. Det er nemlig en koldhævet dej, som blot skal røres sammen og sættes på køl natten over. Fredag står den nemlig på én af vores yndlings pizzaer, nemlig kartoffelpizza. Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord!

Indkøbsliste til madplan for uge 48

Nedenfor finder du næste uges madplan. Husk at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal den ganges op. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Det er så ærgerligt, hvis man får købt nogle varer, som man måske allerede har.

Indkøbsliste til madplan for uge 48

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

DanskEfterårVinter

Kommentarer

Skriv en kommentar