Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 48

Så er madplanen for uge 48 færdig til jer! Igen til 2 personer,  så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op.

Madplan uge 48

Mandag: Sundere karbonader med rodfrugtsfritter 

Tirsdag: Små kartoffelpizzaer med hvidløgsolie

Onsdag: Pasta i peberfrugtsauce med serranoskinke

Torsdag: Bagt pasta med laks og spinat

Fredag: Saftige hakkebøffer i svampesauce med sprød bacon med timiankartofler

En rigtig god uge med ene lækre retter, hvis I spørger os! Mandag står den på sundere karbonader med rodfrugtfritter og en lækker chilidip. Om tirsdagen står den på små kartoffelpizzaer. Det er derfor en god ide at lave pizzadejen mandag aften, så den kan stå på køl til tirsdag aften. Det tager ikke meget mere end 2 minutter at bikse dejen sammen – da den jo ikke skal æltes.

Om fredagen står den på en snasket fredags-menu! Saftige hakkebøffer i svampesauce med sprød bacon. Hertil laves der ovnstegte timiankartofler! Mums. Vi håber, at madplanen falder i  god jord.

Indkøbsliste til madplan for uge 48

Inden du begiver dig ud i madplanen, så sørg for at have læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Tags anvendt i denne opskrift

Efterår Vinter

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag