Madplan uge 6

Så er vi klar med madplan for uge 6. Den består, som altid, af nemme, lækre og smagfulde hverdagsretter lavet på få ingredienser. Hvis du er vild med nemme retter, som er gode for budgettet, så kan vi anbefale vores kogebog “Nemme retter på budget”. Den er til dig, som gerne vil have billige retter og spare penge på madbudgettet.

Efter mange forespørgsler, så er denne uges madplan udarbejdet ud fra tilbudsavisen fra Rema1000. Der er taget udgangspunkt i tilbudsvarer, at ingredienser skal gå igen osv. Husk at vi udarbejder madplanen til 2 personer, så er I et andet antal, så husk at ændre mængderne. Madplanen kan laves for under 300 kr., hvis du har et godt basislager af krydderier osv.

Madplan uge 6

Madplan uge 6

Mandag: Pikant pølsegryde

Tirsdag: Vodka pasta

Onsdag: Bulgursalat med tun

Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs

Fredag: Pizza med parmaskinke, rucola og parmesanost

Denne uges madplan består af en god blanding af nemme og lækre retter. Mandag starter ud med en omgang pikant pølsegryde med kartoffelmos. Tirsdag står den på vodka pasta, som er én af vores egne favoritter, da den bare er så god! Du kan godt udelade vodka, men det giver saucen sådan en god smag. Onsdag står den på en nem bulgursalat med en hurtig tunsalat til.

Torsdag skal du have en klassisk omgang stegt flæsk med persillesovs. Og ugen slutter af med en sprød pizza med parmaskinke. Husk at røre din pizzadej sammen torsdag aften, så den er klar til fredag.

Indkøbsliste til madplan for uge 6

Herunder finder du næste uges indkøbsliste. Vi har udregnet den til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Så hvis I er mere end 2, så husk at gange ingredienserne op. Tjek også køleskab, fryser og skabe for varer du måske allerede har. Det ville være så ærgerligt at gå ud og købe noget nyt, hvis man måske allerede har en rest stående af noget. Har du vores app, så kan du nemt justere antallet af personer i den og så ændrer indkøbslisten sig efter det.

Indkøbsliste til madplan for uge 6

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hejsa 🙂

  Vi elsker jeres madplaner og er vilde med nærmest alle retterne. Tak for alt det gode arbejde i gør ift det.

  Vil bare lige gøre opmærksom på at der har været nogle småting i indkøbslisten som ikke passede ift antal de seneste uger. I denne uge er det de hakkede tomater. Der står 1 dåse på listen, men man skal bruge 2 til bolognesen – bare så i er obs på det 🙂

  1. Hej Casper,

   Vi sidder selv manuelt og laver dem, så derfor kan der godt være et par enkelte smuttere en gang imellem.
   Men husk, at madplanerne er til 2 personer, så derfor har vi tilpasset indkøbslisten til dette selvom nogle af opskrifterne står til 4 personer 🙂

   Kh

 2. Hej med jer

  Jeg vil bare sige tak for jer ? i gør mit liv lettere hver uge. Det er ikke altid hele madplanen jeg kan bruge (mine to børn er vegetarer) men jeg plukker ud og ændrer lidt her og der eller tilføjer kylling til suppe osv.
  jeres opskrifter er så dejlig nemme og smager altid godt.
  Her kan I ikke undværes ?

Skriv en kommentar