Madplan uge 6

Så er vi klar med madplan for uge 6. Den består, som altid, af nemme, lækre og smagfulde hverdagsretter lavet på få ingredienser. Vi prøver hele tiden at tage højde for hvilke varer, der er i sæson og samtidig finde retter, som passer til vejret. For tiden er der pivkoldt, så derfor har vi især lyst til at varme os på varme supper og gryderetter.

Madplan uge 6

Madplan uge 6

Mandag: Jordskokkesuppe med bacon

Tirsdag: Kyllingelasagne

Onsdag: Bulgursalat med tunsalat

Torsdag: Pasta med flanksteak og cherrytomater

Fredag: Pizza med parmaskinke, rucola og parmesanost

Denne uges madplan består af en god blanding af nemme og lækre retter. Mandag starter ud med en lækker jordskokkesuppe med ristet bacon. Tirsdag står den på vores kyllingelasagne, som er én af vores egne favoritter. Her har vi valgt at lave en hel bradepande og ikke justere på antallet af personer, da resterne nemt kan fryses eller bruges til madpakken. Onsdag står den på en bulgursalat med hjemmelavet tunsalat.

Torsdag skal du have en simpel, men super lækker pastaret med oksekød og cherrytomater. Og ugen slutter af med en sprød pizza med parmaskinke. Husk at røre din pizzadej sammen torsdag aften, så den er klar til fredag.

Indkøbsliste til madplan for uge 6

Herunder finder du næste uges indkøbsliste. Vi har udregnet den til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Så hvis I er mere end 2, så husk at gange ingredienserne op. Tjek også køleskab, fryser og skabe for varer du måske allerede har. Det ville være så ærgerligt at gå ud og købe noget nyt, hvis man måske allerede har en rest stående af noget.

Indkøbsliste til madplanen for uge 6

FØLG OGSÅ MED PÅDE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk ogsåat tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

 

Kommentarer

 1. Hejsa 🙂

  Vi elsker jeres madplaner og er vilde med nærmest alle retterne. Tak for alt det gode arbejde i gør ift det.

  Vil bare lige gøre opmærksom på at der har været nogle småting i indkøbslisten som ikke passede ift antal de seneste uger. I denne uge er det de hakkede tomater. Der står 1 dåse på listen, men man skal bruge 2 til bolognesen – bare så i er obs på det 🙂

  1. Hej Casper,

   Vi sidder selv manuelt og laver dem, så derfor kan der godt være et par enkelte smuttere en gang imellem.
   Men husk, at madplanerne er til 2 personer, så derfor har vi tilpasset indkøbslisten til dette selvom nogle af opskrifterne står til 4 personer 🙂

   Kh

 2. Hej med jer

  Jeg vil bare sige tak for jer ? i gør mit liv lettere hver uge. Det er ikke altid hele madplanen jeg kan bruge (mine to børn er vegetarer) men jeg plukker ud og ændrer lidt her og der eller tilføjer kylling til suppe osv.
  jeres opskrifter er så dejlig nemme og smager altid godt.
  Her kan I ikke undværes ?

Skriv en kommentar