Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 6

Så har vi madplan for uge 6 klar til dig med en tilhørende indkøbsliste.  Den er igen til 2 personer og kommer i denne uge til at koste cirka 369 kr. Husk at prisen kun er en vejledende pris.

Nyhed

Nu har du muligheden for at klikke alle varerne hjem nemt og enkelt via vores nye måltidsknappe, som du kan læse mere om lige her. Du kan sammensætte din egen madplan for ugen eller du kan klikke varerne til denne madplan hjem. Du tilføjer blot opskrifterne til kurven og vælger antallet af personer, som du ønsker at handle ind til.

madplan uge 6

Madplan uge 6

Mandag: Mørbradgryde med bacon og cocktailpølser

Tirsdag: Sund spaghetti bolognese med grøntsager

Onsdag: Pastasalat i dildcreme med laks

Torsdag: Nem tærte med broccoli og bacon

Fredag: Kylling i karry

I ugens retter får du både fisk, oksekød, svinekød og kylling. En varieret uge med alt fra gode simreretter til en frisk pastasalat. Om mandagen står den på mørbradgryde med bacon og cocktailpølser, som lige passer til det grå og våde vejr udenfor. Om tirsdagen står den på sund bolognese med en masse grøntsager. Her har du mulighed for at få brugt dine rester i køleskabet, da stort set alle grøntsager kan tilsættes. Ugen afsluttes med den store ristaffel i form af kylling i karry og en masse lækre toppings. Det er en skøn ret at få en fredag aften, da der rigtig kan hygges i langtid ved spisebordet. Du kan sagtens tilføje flere toppings til din ret end dem vi har i opskriften.

Indkøbsliste til madplanen for uge 6

Hvis du vil bruge madplanen, så husk at få læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager. Hvis du fx bruger måltidsknappen til at handle ind til madplanen, så kan du nemt og enkelt fjerne de varer du har derhjemme inden for foretager den fulde bestilling.

FØLG OGSÅ MED PÅDE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk ogsåat tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

 

Kommentarer

 1. Hejsa 🙂

  Vi elsker jeres madplaner og er vilde med nærmest alle retterne. Tak for alt det gode arbejde i gør ift det.

  Vil bare lige gøre opmærksom på at der har været nogle småting i indkøbslisten som ikke passede ift antal de seneste uger. I denne uge er det de hakkede tomater. Der står 1 dåse på listen, men man skal bruge 2 til bolognesen – bare så i er obs på det 🙂

  1. Hej Casper,

   Vi sidder selv manuelt og laver dem, så derfor kan der godt være et par enkelte smuttere en gang imellem.
   Men husk, at madplanerne er til 2 personer, så derfor har vi tilpasset indkøbslisten til dette selvom nogle af opskrifterne står til 4 personer 🙂

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag