Pasta Arrabiata
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
15 minutterSamlet tid
25 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på den lækre italienske pastaret, Arrabiata. En spicy tomatsauce med pasta og sprødstegt chorizopølse. Nem og lækker aftensmad med masser af smag.
Ingrediensliste
- 200 g. pasta penne
- 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
- 1 stk. løg
- 2 fed hvidløg
- 0,5 stk. frisk chili
- 400 g. hakkede tomater på dåse
- 2 tsk. chilisauce
- salt
- 0,5 bundt frisk basilikum
- 1 tsk. sukker
- 60 g. serranoskinke
- 30 g. parmesan
Fremgangsmåde
- Steg serranoskinke sprødt på en pande.
- Kog pasta som anvisningen på pakken.
- Opvarm olie i en gryde. Hak hvidløg, løg og chili groft, og tilsæt det i den varme olie.
- Tilsæt dåsen med hakkede tomater.
- Tilsæt chilisauce, salt og basilikum og lad saucen simre i 15 minutter.
- Blend nu tomatsaucen kort (der må gerne være lidt klumper tilbage).
- Server den kogte pasta med tomatsaucen og sprødstegt serrano. På toppen kan med fordel drysses med parmesan og basilikumblade.
Opskrift på arrabiata med serrano
Opskrift på den lækre italienske pastaret, Pasta Arrabiata. Denne version er med sprødstegt serrano på toppen, som giver lidt sprødt til retten, som komplimenter de andre elementer godt.
Det er ingen hemmelighed, at vi elsker italienske retter. Italienske pizzaer, pastaretter. Ja, Italien byder på så mange specialiteter og denne pastaret er én af dem.
Pasta Arrabiata er så simpel at lave, men samtidig så smagfuld. Det er dét de kan i Italien. De kan forvandle simple og få ingredienser til den lækreste ret.
Den her pastaret er god som nem aftensmad eller fredagsmad. Vi serverer den også nogle gange for gæster. Den falder altid i god jord sammen med et glas hvidvin. Især en lun sommeraften.
LÆS OGSÅ: Pastasalat i dildcreme med laks
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.