Madplan uge 45

Så har vi en madplan for uge 45 klar til dig – lige her op til weekenden! Så skal der styr på madbudgettet og menuen i næste uge, så håber vi, at denne uges madplan falder i god jord. Vi vil også lige benytte lejligheden til at sige TUSIND tak for modtagelsen af vores nye kogebog Airfryerfavoritter. Skal du have et eksemplar med, så kan den bestilles lige her.

Madplan uge 45

Madplan uge 45

Mandag: Gnocchi i cremet tomatsauce

Tirsdag: Pitabrød med tunsalat

Onsdag: Græsk kylling med bulgur og bagte grøntsager

Torsdag: Broccolitærte

Fredag: Panerede mørbradbøffer med asiatisk sauce og ris

Ugens madplan starter ud med gnocchi i en cremet tomatsauce. Man kan finde gnocchi enten på køl eller i tørvarer ved pasta. Tirsdag står den på en hurtig omgang pitabrød med hjemmelavet tunsalat og grønt. Det smager virkelig skønt og er dejlig nemt. Onsdag skal du have græsk kylling med bulgur og bagte grøntsager, som er én af vores yndlings retter for tiden.

Torsdag står den på en hjemmelavet broccolitærte med bacon og ugen slutter af med en gang panerede mørbradbøffer med asiatisk sauce, ris og kålsalat. En virkelig lækker uge med forskellige retter, hvor vi har blandet klassikere med egne fortolkninger.

Indkøbsliste til madplan uge 45

Inden du begiver dig ud i madplanen, så sørg for at have tjekket skabe, fryser og køleskab. Så undgår du nemlig at handle noget, som du allerede har. Husk også at ugens madplan er til 2 personer!

Indkøbsliste til madplan uge 45

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Skriv en kommentar