Madplan uge 45

Ugerne flyver afsted og vi er allerede kommet til madplan uge 45. Det vil sige, at vi har en madplan klar til dig! I denne uge står den på en blanding mellem lune og lækre efterårsretter og lækre salater.

Madplan uge 45

Mandag: Taco af sød kartoffel med mexifyld

Tirsdag: Cæsar salat

Onsdag: Thaisuppe med rejer med ciabattabrød

Torsdag: Pasta med chorizo i tomatsauce

Fredag: Den bedste chili con carne

Ugens madplan indeholder varierede kødtyper i form af både oksekød, kylling, rejer og chorizo – så du får smagt lidt forskelligt. Om mandagen står den på taco af søde kartofler med mexikansk fyld, som er lavet af hakket oksekød, pico de gallo, majs, avocado og selvfølgelig koriander. Om fredagen står den på vores lækre chili con carne. Det må siges at være en fantastisk ret at skyde weekenden igang på! Intet som duften af en god chili con carne gryde fyldt med lækre ingredienser.

Indkøbsliste til madplan i uge 45

Inden du begiver dig ud i madplanen, så sørg for at have tjekket skabe, fryser og køleskab. Så undgår du nemlig at handle noget, som du allerede har. Husk også at ugens madplan er til 2 personer!

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med på Instagram lige her.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Skriv en kommentar