Madplan uge 45

Madplan uge 45

Madplan uge 45

Mandag: Taco af sød kartoffel med mexifyld

Tirsdag: Biksemad med spinat, feta og granatæble

Onsdag: Græsk kylling med bulgur og bagte grøntsager

Torsdag: Spaghetti carbonara med fløde

Fredag: Cæsarsalat med crispy chicken

Ugens madplan starter ud med taco af sød kartoffel med mexifyld om mandagen. Tirsdag står den på en hurtig omgang biksemad fra Peka, som vi har vendt med frisk spinat og toppet med granatæblekerner og fetaost. Det smager virkelig skønt og giver et godt twist til den klassiske biksemad! Onsdag skal du have græsk kylling med bulgur og bagte grøntsager, som er én af vores yndlings retter for tiden

Torsdag står den på spaghetti carbonara og ugen slutter af med en omgang cæsarsalat med crispy chicken. En virkelig lækker uge med forskellige retter, hvor vi har blandet klassikere med egne fortolkninger.

Indkøbsliste til madplan uge 45

Inden du begiver dig ud i madplanen, så sørg for at have tjekket skabe, fryser og køleskab. Så undgår du nemlig at handle noget, som du allerede har. Husk også at ugens madplan er til 2 personer!

Indkøbsliste til madplan uge 45

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Skriv en kommentar