Tilmeld nyhedsbrev

Mandelkrokant – til kage eller dessert

Mandelkrokant – til kage eller dessert

Opskrift til 200 g.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på hjemmelavet mandelkrokant. Mandelkrokant smager fantastisk ovenpå is eller som krymmel ovenpå kager. Det er lavet på kun 2 ingredienser og tager under 30 minutter at lave.

Ingrediensliste

  • 120 g. sukker
  • 70 g. mandler

Fremgangsmåde

1. På en pande eller i en gryde varmes sukker op ved lav varme. Du må ikke røre i sukkeret, imens det smelter.
2. Tilsæt mandlerne og rist dem 2-3 minutter.
3. Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir og lad dem afkøle helt.
4. Hak groft med en skarp kniv.
5. Opbevares i en lille dåse eller tætlukket beholder.

Bedøm denne ret

Lav din egen mandelkrokant, som smager fantastisk ovenpå is eller i kager. Det er super nemt at lave, da det er en nem opskrift, som kun kræver 2 ingredienser. Mandelkrokant består nemlig kun af mandler og sukker, som ristes på en pande.

Du kan også tilføje mandelkrokant i hjemmelavede påskeæg, i hjemmelavet is eller i en lækker lagkage. Hvis du vil eksperimentere lidt, så kan du også lave krokanten med cashewnødder eller hasselnødder, så det bliver cashewkrokant og hasselnøddekrokant.

 

Skriv en kommentar