Marineret kylling

Marineret kylling
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på marineret kylling. Du får den lækreste marinade til din kylling, som du kan enten stege på pande eller grill.

Ingrediensliste

 • 450 g. kyllingebryst
 • Marinade

 • 1 fed hvidløg
 • 2 spsk. raps- og solsikkeolie
 • 1 spsk. brun farin
 • 1 spsk. sweet chilisauce
 • 2 tsk. paprika
 • 1 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde

 1. Skær eventuelle urenheder væk fra kyllingebrystet.
 2. Pres hvidløg og bland det med de resterende ingredienser til marinaden.
 3. Pensl kyllingebrystet med marinaden.
 4. Varm en pande op med lidt olie i og steg kyllingen. Den skal have ca. 4-5 minutter på hver side (du kan også grille det).
 5. Tag kyllingen af og server evt. med en god salat eller lækre ovnbagte rodfrugter.
Bedøm denne ret

Opskrift på marineret kylling

Her får du en nem opskrift på marineret kylling. Kyllingebryst er en sand klassiker på middagsbordet. Ofte bliver det kun til lidt forskellige krydderier direkte på kødet, når det skal gå stærkt. Vores marinade er nem at lave og tager ikke mange minutter at klargøre. En god marinade gør underværker og kan tage din aftensmad til nye højder. Kyllingemarinaden er fyldt med smag og har sødme fra brun farin og kraftfuld smag fra hvidløg og chilisauce. Vi har efterhånden lavet denne marinade mange gange, da den er en sikker vinder hjemme hos os. Opskriften kommer hurtigt til at sidde på rygraden og kan tages på øjemål. Denne marinade til kylling indeholder ingredienser, som de fleste har hjemme i skabet. Når først du har alle tingene, så har du til lang tid og mange gode omgange lækker kylling i marinade.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores aftensmadsopskrifter

Marineret kylling

Marinade til kyllingebryst

Så hvis du mangler en god, hjemmelavet marinade til kyllingebryst, så kan vi varmt anbefale denne. Den er som sagt virkelig nem og hurtig at lave! Det er samtidig den perfekte kombination af sødt og syrligt. Det er også en marinade som kan bruges til kyllingebryst, men også til kyllingelår osv. Du kan også bruge marinaden til mørbrad osv.

Marineret kyllingebryst er en nem måde at lave kylling mere smagfuldt og lækkert på. Det kræver meget lidt, men kan gøre en kæmpe forskel for din aftensmad. Den marinerede kylling er også lækker i madpakken eller i en salat.

Tilbehør til marineret kylling

Der kan serveres et utal af forskellige slags tilbehør til denne kylling. I vores madunivers finder du mange forskellige opskrifter på tilbehør til din kylling. Vi har alt fra friske og sprøde salater  som sommerkartoffelslat og salat med avocado og mango til bagte rodfrugter og råstegte kartofler. Kylling kan serveres med alt hvad hjertet begærer og du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at servere dertil. Tilbehøret er nemt at variere efter årstiden og kan således laves hele året rundt, om end det er til sommerfesten, i de kolde vintermåneder, eller bare på en grå og kedelig mandag.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar