Mazarinkage med mascarponecreme Mazarinkage med mascarponecreme Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på mazarinkage med mascarponecreme og friske bær. En lækker og svampet kage, som er perfekt til gæster og som sagtens kan laves dagen før. Ingrediensliste Mazarinkage 200 g. marcipan 200 g. sukker 100 g. smør 1 tsk. vaniljesukker 1 knivspids salt 3 stk. æg 90 g. hvedemel Chokoladelag 100 g. mørk chokolade 2 spsk. mælk Creme 200 g. mascarpone 2,5 dl. piskefløde 60 g. flormelis 1,5 tsk. vaniljesukker Pynt 100 g. bær Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Riv marcipan groft. Pisk blødt smør med sukker, vaniljesukker, salt og marcipan, indtil det er luftigt. Tilsæt et æg ad gangen og pisk det godt i. Tilsæt til sidst hvedemel og rør det godt i. Hæld dejen i en smurt springform (Ø20 cm). Bag kagen i ovnen i 25-30 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft, alt efter hvor kraftig din ovn er. Smelt chokolade sammen med mælk i mikroovnen eller over vandbad. Vend kagen med bunden opad på et fad. Fordel chokoladen over den afkølede mazarinkage og sæt på køl, så chokoladen kan størkne. Placer alle ingredienserne til cremen i en skål og pisk med en elpisker, indtil du har en fast creme. Fordel cremen oven på kagen og pynt med friske bær eller frugter. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på mazarinkage med mascarponecreme Den lækreste mazarinkage med mascarponecreme, chokolade og friske bær. En lækker kage, som er nem at lave og som smager helt fantastisk! Du kan lave den som en sommerkage, men også som en efterårs- eller vinterkage. Her er det selvfølgelig sværere at få fat i friske bær, men så kan du pynte den med vindruer, appelsin, blommer eller hvad du ellers kan finde af frugter. Du kan også toppe den med lidt hakket chokolade eller lidt slik. LÆS OGSÅ: Chokoladekage med bærskum Mazarinkage med marcipan og creme Vi elsker den her mazarinkage, som er lavet med marcipan og creme. Selve bunden er super saftig og på ingen måde tør. Den er perfekt som kontrast til den friske creme og den mørke chokolade. Prikken over i’et er lige de friske bær, hvor du så også blot kan bruge frisk frugt. Du kan også pynte den med jordbær. Så får du en super lækker jordbærkage, som virkelig er helt fantastisk og nem at lave. Selve bunden kan du lave dagen før, så den blot skal pyntes med creme og frugt på selve dagen. Det gør altså, at den her kage er super nem at lave! Kan jeg fryse bunden? Du kan også sagtens fryse bunden. Det bliver den faktisk næsten kun bedre af. Frys den ned både med eller uden chokolade. Tag den så herefter op 4-5 timer inden den skal bruges og lad den tø op ved stuetemperatur. Inden servering pyntes den med creme og valgfrit frugt. Så kan man nemt bage et par bunde og så fryse dem ned, så man har til nem dessert. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej Forsøgte at lave mascarponecremen dagen før kagen skulle bruges men oplevede at cremen blev skilt – kan cremen blive pisket “for meget” siden den blev skilt, eller skal cremen bare laves på selve dagen den skal bruges? Svar
Hej Diana, Den kan skille lidt, hvis den bliver lavet dagen før. Så kan du blot piske den op igen 🙂 Kh Svar
Hej, Sagtens men hvis du bruger en almindelig bradepande til ovnen, så skal du gange opskriften op 🙂 Kh Svar