Medister i ovn

medister i ovn
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

17 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på medister i ovn. Server din stegte medisterpølse med grønlangkål, brunede kartofler og rødbeder eksempelvis.

Ingrediensliste

  • 400 g. medister
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skær medisterpølsen ud i mindre stykker. Vend i olie, salt og peber.
  3. Placer i et ildfast fad.
  4. Sæt fadet i ovnen i ca. 10-15 minutter alt efter hvor stegte du vil have medisterpølsen.
  5. Tag den ud af ovnen og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på medister i ovn

Lav nemt en omgang medister i ovn. Det er en super nem og hurtig måde at tilberede medisterpølse på. Og hvis du, ligesom os, godt kan lide, at medisteren bliver lidt sprød i kanterne, så er dette lige en opskrift for dig. Medisterpølsen kan serveres til julemaden, eksempelvis til en omgang grønlangkål, brunede kartofler og rødbeder. Er det ikke i juletiden, så kan den stegte medister serveres med kartofler og evt. en lækker, smagfuld salat.

Det er nemt at tilberede den i ovn. Så undgår du, at det sviner og den passer samtidig sig selv i ovnen. Har du en rest kogt medister, så kan den også sagtens varmes i ovn.

LÆS OGSÅ: Ribbensteg med sprøde svær

medister i ovn

Medisterpølse i ovnen

Så hvis du gerne vil lave medisterpølse på den nemme måde, så kan vi helt klart anbefale at tilberede den i ovnen. Det er nemt, hurtigt og så sviner det ikke. Det er som sagt også en fin måde at varme rester af kogt medister på og er helt perfekt til dig, som gerne vil have et pølsen får en god skorpe. Det er jo meget en smagssag hvordan man bedst kan lide den.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar