Melonsalat med blåbær og ristede græskarkerner

melonsalat
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker melonsalat med rucola, blåbær, jordbær og ristede kerner. En rigtig sommersalat, som både smager og ser godt ud. Den er lavet rucola fra Nordic Harvest, som dyrker salaten ved vertikal farming.

Ingrediensliste

 • 50 g. rucola
 • 300 g. vandmelon
 • 250 g. jordbær
 • 125 g. blåbær
 • 75 g. sukkerærter
 • 40 g. græskarkerner

Fremgangsmåde

 1. Anret et fad med rucola.
 2. Skær vandmelon i tern.
 3. Del jordbær i kvarte.
 4. Halver sukkerærter.
 5. Skyl blåbær.
 6. Opvarm en pande og rist græskarkerner med lidt olie og salt.
 7. Kom nu vandmelon på fadet ovenpå rucola. Tilsæt jordbær, blåbær, sukkerærter og top med ristede græskarkerner.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Nordic Harvest

Opskrift på melonsalat med blåbær og ristede græskarkerner

I samarbejde med Nordic Harvest har vi lavet en nem og hurtig opskrift på melonsalat med blåbær og ristede kerner. En rigtig smagfuld og smuk sommersalat, som passer perfekt til en grillaften! Vi har glædet os så meget til at fortælle jer om dette samarbejde, da det virkelig også har givet os vigtig indsigt. I salaten har vi nemlig brugt rucola på en vertikal farm hos Nordic Harvest. Kender du til vertikal farming? For det gjorde vi nemlig ikke. Kort fortalt, så er salaten opvokset under LED lys i flere etager uden jord, uden insekter og uden sprøjtemidler. LED lysene kører på vindenergi og dét, at det dyrkes i etager sikrer, at der skal bruges færre marker.

At salaten ikke er dyrket i jord gør også, at det ikke bliver skyllet og derfor kan det holde sig 2-3 gange længere end almindeligt salat. Vi kan umuligt være de eneste, som ofte køber en pose salat, bruger det en gang, lægger posen på køl og opdager den en uge efter. Så er den altså ikke til ret meget sådan en pose salat, men med salaten fra Nordic Harvest, så undgår du dette scenarie. Så i vores tilfælde betyder det altså også mindre madspild, hvilket vi jo er kæmpe fans af. Det er også derfor, at vi synes, at det er så fedt et samarbejde og vi er glade for, at vi må være med til at brede budskabet omkring det.

LÆS OGSÅ: Klik her og find flere salatopskrifter

melonsalat

Sommersalat med blåbær

Så næste gang du skal lave en sommersalat eller en anden salat, så opfordrer vi til, at du kigger efter Nordic Harvest i supermarkedet. Du finder det i Føtex, Bilka og Salling. I denne opskrift har vi brugt deres rucola, men de laver også andre varianter af salat som grønkål, iceberg, romaine og en blandet grøn salat. Så der er uden tvivl noget for enhver smag.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar