Mimosa

Mimosa
Opskrift til glas Opskrift til 1 glas

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

4 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på en forfriskende mimosa med champagne og appelsinjuice. Server mimosa til brunch eller som en sommerdrink.

Ingrediensliste

  • 1 dl. champagne
  • 1 dl. appelsinjuice
  • 4 stk. isterninger

Fremgangsmåde

  1. Kom isterningerne i et glas.
  2. Hæld appelsinjuice og champagne i og server.
Bedøm denne ret

Opskrift på mimosa

Mimosa er en forfriskende nem drink, som du hurtigt kan lave derhjemme. Mange forbinder sikkert mimosa med en god charterferie, hvor morgenen startede ud med buffet og mimosa til. Da drinken er meget mild, kan den nydes hele døgnet rundt. Mimosa kan således bruges til en god søndagsbrunch, velkomstdrink, forfriskning på en varm sommerdag og mange andre steder. Det er en af de nemmeste drinks at lave, da mimosa blot består af appelsinjuice, champagne og isterninger. Den klassiske mimosa er lavet med halv juice og halv champagne, men du kan nemt ændre lidt på forholdet, hvis du ønsker en stærkere smag af enten appelsin eller champagne.

Du kan ligeledes pynte din mimosa lidt ekstra, hvis den for eksempel skal bruges som velkomstdrink. En simpel skive appelsin i eller på glasset løfter hurtigt udseendet på drinken. Et lille ekstra trick du kan bruge, når du laver mimosa, er at fryse appelsinjuice ned i en isterningepakke. På den måde undgår du, at dine mimosaer bliver vandet, hvis de står lidt før servering. Vi brugte bare helt almindelige isterninger i vores og det smagte lige som det skulle.

LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores drinksopskrifter

Mimosa

Drink med champagne og appelsinjuice

Nu når det er en drink, som jo kun består af 2 elementer, så er det også vigtigt, at netop de to elementer er gode. Brug din yndlings champagne og brug også meget gerne friskpresset appelsinjuice eller juice, som ikke er fra koncentrat. Det gør altså virkelig en stor forskel og gør også din drink mere frisk i det.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar