Moscow mule

Moscow mule
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på den friske drink Moscow Mule. En lækker cocktail lavet med vodka, gingerbeer og frisk limesaft.

Ingrediensliste

  • 4 cl. vodka
  • 0,5 stk. lime
  • 1,5 dl. gingerbeer
  • 4 isterninger
  • frisk mynte

Fremgangsmåde

  1. Pres limesaft ud.
  2. Kom isterninger, limesaft og vodka i en shaker. Ryst det godt sammen.
  3. Gør et glas klar. Vi kan godt lide at pynte med lidt mynte i bunden. Hæld drinken i glasset og top med gingerbeer og evt. lidt mynte.
Bedøm denne ret

Opskrift på Moscow mule

Moscow mule er en lækker drink og cocktail lavet med vodka, gingerbeer og frisk lime. Det er en super forfriskende og smagfuld drink, som ikke er alt for sød, hvilket vi elsker. Den er samtidig super nem og hurtig at lave! Så hvis du mangler en ny cocktail at servere til næste fest eller aften med vennerne, så kan vi altså anbefale at servere sådan en Moscow Mule.

Vi elsker at lave lækre cocktails. Det smager bare skønt og samtidig ser det virkelig godt ud. Det er altså bare lidt mere spændende end at servere vin, øl og cider. Og heldigvis plejer de hjemmelavede drinks altid at falde i god jord hos venner og familie. Folk sætter nemlig virkelig pris på sådan en hjemmelavet drink.

LÆS OGSÅ: Drink med hyldeblomst

Moscow mule

Drink med vodka og gingerbeer

Det er sådan en lækker drink med vodka. Udover vodka, så bliver der også brugt gingerbeer og frisk limesaft. Gingerbeer er en drik med ingefærsmag, så hvis du, ligesom os, elsker ingefær, så er den her lige noget for dig! Som sagt, så er det også en drink, som ikke er alt for sød i smagen, hvilket vi godt kan lide. Nogle drinks kan nemlig godt blive meget søde.

Vi kan anbefale at invitere vennerne eller veninderne på drinkaften. Så kan du servere lidt forskellige drinks eller måske aftale, at man står for en drink hver. På den måde kan man få smagt noget forskelligt og sandsynligvis prøve nogle nye cocktails.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar