Nougatkonfekt

Nougatkonfekt
Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og let opskrift på nougatkonfekt. Den lækreste, hjemmelavet konfekt med nougat, som er perfekt til jul og til årets juleslikfad.

Ingrediensliste

  • 75 g. nougat
  • 75 g. marcipan
  • 150 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. I en foodprocessor blendes nougat og marcipan. Ellers kan det også æltes sammen med hænderne.
  2. Hak chokolade groft. Smelt i mikroovn eller over vandbad.
  3. Tag en isterningebakke (vi anbefaler en af silikone) frem og kom den smeltede chokolade i. Fordel den rundt i formen. Form små kugler af marcipan/nougatmassen og læg i. Afslut med chokolade og bank bakken hårdt mod bordet, så eventuelle luftbobler forsvinder.
  4. Sæt isterningebakken på frost i 30 minutter og pres derefter konfekten ud.
Bedøm denne ret

Opskrift på nougatkonfekt

En nem og hurtig opskrift på hjemmelavet nougatkonfekt. Det er simpel julekonfekt lavet på kun 3 ingredienser og med brug af en isterningebakke. Vi elsker kombinationen af marcipan, nougat og mørk chokolade. Det er bare altid lækkert og en kombination, som man aldrig går galt i byen med. Du kan dog også sagtens tilsætte andre ting til konfekten. Prøv med en ristet hasselnød eller mandel i midten af marcipanen. Det giver lige lidt Crunch, hvilket også er super godt!

Vi elsker julen og generelt decembermåned. Det er en perfekt anledning til at julehygge med julebag, konfekt, julekalender og meget mere. Hvert år har vi også gerne én eller flere dage, hvor der laves store mængder af julekonfekt, som skal nydes i juledagene. Her vil disse helt klart blive lavet fremover, da de bare er så nemme at lave. Samtidig får de så fint et udtryk, når de laves i en isterningebakke. De kommer til at ligne en million, selvom det bare er super nemt.

LÆS OGSÅ: Krydderkage

Nougatkonfekt

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar