Nutellakage Nutellakage Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en svampet nutellakage med nutellatopping. En lækker chokoladekage med nutella i, som er god som kage til kaffen. Ingrediensliste Kage 135 g. hvedemel 200 g. sukker 1 tsk. vaniljesukker 1 tsk. bagepulver 60 g. kærnemælk 1 stk. æg 120 g. nutella 20 g. bagekakao 115 g. vand 120 g. smør Topping 50 g. hasselnødder 1 dl. piskefløde 100 g. mascarpone 50 g. nutella 1 spsk. flormelis Fremgangsmåde Kage Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn (over- og undervarme). Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker og bagepulver i en skål. I en anden skål blandes mælk, nutella og æg sammen. I en lille gryde vejes vand, kakaopulver og smør af i. Sæt det over varmen og lad det hele smelte smelte sammen til en ensartet masse. Lad det få et lille opkog. Vend kakaoblandingen sammen med melblandingen. Rør til sidst æggeblandingen i. Beklæd en form på 20×20 cm med bagepapir. Hæld dejen over i formen. Bag kagen i midten af ovnen i ca. 25-35 minutter, alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med den efter 20 minutter. Tjek om den er færdig ved at stikke en strikkepind, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis der ikke er ubagt dej på, så er den færdig. Hvis der er lidt ubagt dej på, så giv den lidt længere. Tag kagen ud og lad den køle af. Topping Rist hasselnødder på en tør pande. Hak dem fint. Bland flormelis, nutella og mascarpone. Pisk fløde i en skål og vend nutellablandingen i. Top kagen med nutellacremen og drys med ristede hasselnødder. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på nutellakage Er du vild med nutella, så vil du elske den her nutellakage! En svampet chokoladekage med nutella, som toppes med en frosting lavet på fløde, mascarpone, nutella og flormelis. Det er sådan en rigtig chokoladebombe, men på den gode måde. Er du vild med chokoladekage og nutella, så vil den her kombination nok være lige noget for dig. Vi havde simpelthen så meget nutella på lager og nu trængte det til at blive brugt. Så det blev tryllet om til denne virkelig gode kage med nutella. Det er en nem kage at bage og også en oplagt kage, hvis du skal have børn med i køkkenet eller hvis dit barn selv vil bage. Måske et oplagt projekt til efterårsferien, nu hvor den nærmer sig. Når dagene bliver koldere og efteråret har meldt sin ankomst, så får vi en akut trang til at sætte gang i bagningen igen. Over sommeren så falder vores lyst altid en smule og der er det mere isdesserter osv., som vi laver. Men nu er efteråret her og vi har igen lyst til at bage en masse kager igen. Den her nutellakage blev et kæmpe hit, især blandt børnene. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med nutella her Kage med nutella Det er en nem og svampet kage med nutella. Det er egentlig blot en svampet chokoladekage med nutella i. Vi har brugt nutella, men du kan jo bruge en hvilken som helst nøddecreme. Det kan også sagtens være en billigere udgave. Er du ikke så meget til toppingen, så kan det også udelades og man kan lave en almindelig glasur eller helt udelade glasuren. Det er en smagssag og kagen bliver uden tvivl ekstra tung i det, når toppingen kommer på. Den består nemlig af piskefløde, mascarpone, nutella og flormelis. Det smager rigtig godt, men gør også kagen mere tung. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.