Tilmeld nyhedsbrev

One pot thaisuppe med kylling og nudler – kun 6 ingredienser

One pot thaisuppe med kylling og nudler - kun 6 ingredienser

One pot thaisuppe med kylling og nudler – kun 6 ingredienser

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

1 time og 30 min

Samlet tid

1 time og 50 min

Beskrivelse

Den absolut bedste opskrift på verdens bedste thaisuppe på kun 6 ingredienser. Nem og sund aftensmad, som ikke kræver en masse tid. I stedet for at lave den med en hel kylling, så kan du også sagtens erstatte med fersk kyllingebryst og så blot tilsætte 1 stk. bouillionterning også.

Ingrediensliste

 • 1 hel kylling
 • 1 glas rød karrypasta
 • 1,6 l. vand
 • 400 ml. kokosmælk
 • 600 g. sød kartoffel eller butternutsquash
 • 1 bundt persille eller koriander
 • 150 g. nudler
 • Salt/peber

Fremgangsmåde

1. Start med at skrælle din sød kartoffel eller butternutsquash, hvis du bruger det. Skær den i grove tern.
2. I en stor gryde placeres din kylling. Herefter tilsætter du dine grove tern af sød kartoffel eller butternutsquash. Herefter tilsættes vand, kokosmælk, 1 glas rød karrypasta.
3. Til sidst tager du dit bundt af enten persille eller koriander. Hak herefter stilkene fint. Gem selve bladene til at pynte med.
4. Tilsæt stilkene til gryden. Drys med salt og peber.
5. Sæt låg på gryden og sæt blusset et sted mellem lav og medium varme. Lad det stå og simre i 1 time og 15 min.
6. Når tiden er gået, så tager du kyllingen op af gryden. Herefter kan du vælge at bruge en kartoffelmoser eller en blender, så du får en lidt tykkere suppe. Hvis den er for tyk, tilsæt da lidt ekstra vand.
7. Tilsæt nudlerne til din suppe og lad dem koge i cirka 5 min, indtil de er færdige. Tag hele gryden af blusset.
8. Pluk din kylling for kød og server det til din suppe. Du kan også putte kødet ned i selve suppen.
9. Server din thaisuppe med det samme og pynt evt. med de friske persille eller korianderblade.

Bedøm denne ret

Den lækreste og nemmeste opskrift på en sund og smagfuld One Pot thaisuppe med kylling og fuldkornsnudler i. De fleste har nok prøvet en one pot opskrift efterhånden, men det er ofte med pasta. Dette er super lækker aftensmad på blot 6 ingredienser, som blot skal op i en stor gryde og passe sig selv. Resultatet er en super smagfuld suppe med kylling, søde kartofler og kokosmælk, som kan tilpasses efter hvor stærk du vil have den.

Det er nemt aftensmad, da suppen stort set skal passe sig selv i gryden, hvor den blot skal simre og trække en masse smag. Denne one pot thaisuppe må bare prøves!

Vi har fået meget respons på suppen, da den er faldet i rigtig god jord hos mange af jer. Det er tydeligt, at denne suppe er blandt jeres aftensmadsfavoritter.

Brug bare det du har i dit køleskab

I stedet for nudler kan du i stedet tilsætte suppehorn eller pasta. Du kan også sagtens udskifte søde kartofler med butternut squash eller noget helt andet – alt efter hvad du har i køleskabet. Så mangler du aftensmads ideer, så skal du helt sikkert have denne på madplanen, da den aldrig slår fejl. Derudover kan du nemt tilpasse den efter hvad du har liggende af grøntsagsrester.

LÆS OGSÅ: Onepot kyllingesuppe med nudler

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej,
  Dette er en af mine yndlingsretter! Har lavet den et par gange før, men står nu uden rød karrypasta. Vil i vurdere, at man kan bruge grøn karrypasta i stedet? 😅

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven