One pot kyllingesuppe med nudler

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

2 timer

Samlet tid

2 timer og 10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en nem og lækker one pot suppe med kylling og nudler. En skøn og mild suppe, som er perfekt til en nem aftensmad. Det hele i én stor gryde og så skal det bare passe sig selv. Nemmere bliver det ikke.

Ingrediensliste

 • 1250 g. hel kylling
 • 3 stk. gulerod
 • 0,5 bundt forårsløg
 • 2 stk. rødløg
 • 3 fed hvidløg
 • 200 g. spidskål
 • 1 bundt frisk persille
 • 4 liter vand
 • 3 tsk. salt
 • 150 g. nudler

Fremgangsmåde

 1. Skræl gulerødder. Skær i små stykker.
 2. Hak forårsløg groft. Skær løg i både eller små stykker. Snit hvidkål og persille fint. Skræl hvidløg og pres i en hvidløgspresser.
 3. Det hele puttes i en stor gryde (gryden skal være så stor, at der kan sættes låg på, efter kyllingen er kommet i).
 4. Kyllingen gøres ren og placeres oveni alle grøntsagerne. Et låg placeres ovenpå.
 5. Hæld vand ved.
 6. Tænd blusset ved medium varme. Lad det hele stå og simre i 1,5 – 2 timer.
 7. Tag låget af. Tag kyllingen op. Tilsæt nudlerne og tag gryden af blusset. Lad nudlerne trække i den varme suppe, så de bliver kogt.
 8. Kyllingen plukkes i små stykker og tilsættes til suppen.
 9. Server med det samme, evt. med tørret chili, friskhakket forårsløg og friskhakket persille.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars kokkekniv

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på one pot kyllingesuppe med nudler

Her får du opskriften på en skøn one pot kyllingesuppe med kylling og nudler. Det er en dejlig, sund suppe med få ingredienser. Det er nem aftensmad, som ikke kræver flere timer i køkkenet. Retten skal blot sættes over i en stor gryde og så skal det ellers bare stå og passe sig selv.

Måske du har prøvet vores one pot thaisuppe med kylling. Den her er samme princip og giver en kraftig og smagfuld suppe, da hele kyllingen giver god smag til suppen. Man kan bruge nudler, men man kan også sagtens putte ris eller pasta i, hvis man er mere til det.

Supper er bliver bestemt ikke dårligere af at stå til næste dag. Den bliver blot endnu bedre, da den står og trækker god smag. Så et lille tip.. Lav en stor portion og du har sund suppe til flere dage. Vil du pifte suppen op, så kan du servere nybagte hvidløgssnurrer til.

One pot kyllingesuppe med nudler One pot kyllingesuppe med nudler

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej Katrine
   Ja, det kan du godt bruge 🙂 Så ville vi nøjes med at lade suppen simre i en time.

  1. Hej Sofie,

   Det er spidskål på billederne. Det er blot fra den grove ende og et meget grovt spidskål. Men du kan også sagtens bruge hvidkål. Umiddelbart synes vi det er bedst, hvis det har lidt bid – så enten hvidkål eller den grove ende af et spidskål 🙂

   Kh

Skriv en kommentar