Tilmeld nyhedsbrev

Melonsalat

Melonsalat

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker melonsalat med vandmelon, spinat, blåbær, cremet fra og forårsløg. En frisk kombination af frugt og grønt der fungerer så godt som tilbehør til grillmaden.

Ingrediensliste

  • 110 g. spinat
  • 400 g. vandmelon
  • 130 g. fetaost
  • 125 g. blåbær
  • 1/2 bundt forårsløg
  • 30 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

  1. Opvarm en pande uden fedtstof. Når den er varm tilsættes pinjekerner og de ristes kort.
  2. Skær vandmelon i tern. Skær forårsløg i skiver.
  3. Skyl spinat.
  4. Bland spinat, forårsløg og vandmelon i en skål. Drys med knust feta og blåbær. Drys med de ristede pinjekerner.

Bedøm denne ret

Her får du opskriften på en klassisk melonsalat med vandmelon og selvfølgelig massere af fetaost. En salat vi elsker, fordi vi synes kombinationen mellem frugt og grønt bare spiller.

For os er melonsalaten en af favoritterne om sommeren. Vi elsker den friske salat til at stykke grillet kød og godt brød.

Vi har toppet denne melonsalat med ristede pinjekerner, da det fungerer super godt i salaten at få den ristede smag til den søde vandmelon og saltede fetaost. Derudover har vi tilsat forårsløg og blåbær for at få lidt stærkere kontraster i salaten. Det giver et super samspil af smage.

Har du nogle andre grøntsager du skal have brugt? Så brug dem endelig i denne salat. Vi forestiller os at friske grønne asparges, sukkerærter eller andet kunne fungere godt heri også.

LÆS OGSÅ: Bønnesalat med feta og tomat

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven