Melonsalat

Nem opskrift på en god melonsalat
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker melonsalat med vandmelon, spinat, blåbær, cremet feta og forårsløg. En frisk kombination af frugt og grønt der fungerer så godt som tilbehør til grillmaden.

Ingrediensliste

 • 110 g. frisk spinat
 • 400 g. vandmelon
 • 130 g. fetaost
 • 125 g. blåbær
 • 0,5 bundt forårsløg
 • 30 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

 1. Opvarm en pande uden fedtstof. Når den er varm tilsættes pinjekerner og de ristes kort i ca. 3-4 minutter. Ryst panden jævnligt, så de ikke brænder på.
 2. Skær vandmelon i tern. Skær forårsløg i skiver.
 3. Skyl spinat.
 4. Bland spinat, forårsløg og vandmelon i en skål. Drys med smuldret feta og blåbær.
 5. Drys til sidst med de ristede pinjekerner.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på en god melonsalat

Her får du opskriften på en klassisk melonsalat med vandmelon, blåbær masser af fetaost. En salat vi elsker, fordi vi synes kombinationen mellem frugt og grønt bare spiller. For os er melonsalaten en af favoritterne om sommeren. Vi elsker den friske salat til at stykke grillet kød og godt brød.

LÆS OGSÅ: Bønnesalat med feta og tomat

Nem opskrift på en god melonsalat Nem opskrift på en god melonsalat

Kan jeg bruge andet end pinjekerner i melonsalaten?

Vi har toppet denne melonsalat med ristede pinjekerner, da det fungerer super godt i salaten at få den ristede smag til den søde vandmelon og saltede fetaost. Hvis du ikke bryder dig om pinjekerner eller ikke kan få fat på dem, så kan du dog sagtens erstatte dem med andre kerner. Vi anbefaler solsikkekerner eller græskarkerner. Og vi ville stadig riste dem, da det bringer smagen frem i kernerne og tilsætter lidt ekstra smag til salaten.

Brug præcis de grøntsager eller frugter du har lyst til

Udover vandmelon og fetaost, så har vi tilsat forårsløg og blåbær. Det giver et super sammenspil af smage og så giver det jo virkelig en smuk salat. En perfekt salat til sommermenuen eller sommerbuffeten. Har du nogle andre grøntsager du skal have brugt? Så brug dem endelig i denne salat. Vi forestiller os at friske grønne asparges, sukkerærter eller andet kunne fungere godt heri.

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

Skriv en kommentar