Vil du være fri for reklamer? Så opret dig som medlem og brug vores app uden reklamer og få mange fordele
Forside / Opskrifter / Aftensmad / Pastaretter / Pastaret med rejer
Nemme og lækre opskrifter på pastaretter med rejer. Du finder pastaret med rejer, med fløde, spinat og meget mere. En pastaret med rejer er skøn som weekendmad eller fredagsmad, hvis det skal være lidt ekstra godt.
Pastaretter med rejer er både superlækkert og nemt at lave. Vi elsker personligt kombinationen af en lækker cremet pasta med friske sprøde rejer. Derfor er pastaretter også én af vores favoritter til weekendmad, når det skal være lidt ekstra godt. Her har vi samlet vores opskrifter på pastaretter med rejer, som alle er virkelig lækre. De fleste af retterne er lavet med fløde, da det giver en lækker cremet pasta. De fleste af vores pastaretter med rejer indeholder dog også mange grøntsager. Derfor kan pastaretter med rejer sagtens gå hånd i hånd med en sund livsstil. Du kan eventuelt bare vælge et flødealternativ med lavere fedtprocent, hvis du vil spare lidt kalorier.
Pasta med rejer er en sikker vinder, når det skal være lidt ekstra lækkert. Det er en kombination, der nemt leder tankerne til sydligere himmelstrøg. Derfor er det også perfekt at servere pasta med rejer om sommeren som nem og lækker aftensmad. Hvis du ovenikøbet serverer din rejepasta med en glas kold hvidvin, er der for alvor dømt sommerstemning. Vidste du desuden, at rejer er et meget klimavenligt alternativ til kød? Du kan derfor spise din pasta med rejer med rigtig god samvittighed.
Vi elsker pasta med rejer i alle mulige kombinationer. Derfor har vi også efterhånden fået samlet en del forskellige rejepasta opskrifter. Vi har både opskrifter på rejepasta med cremede tomatsaucer, som giver en fyldig ret. Tomatsaucen er et rigtig lækkert modspil til de friske rejer og en lækker vinterret. Vi har dog også de mere klassiske rejepasta opskrifter uden tomat. Her får fløden selskab af pesto eller spinat, som giver en lettere ret. Denne kombination er særligt lækker som sommermad. Hvilken rejepasta opskrift, der er vores favorit, kan vi på ingen måde svare på, da de alle er lækre. Du bliver bare nødt til at prøve dig frem, indtil du finder din personlige favorit.
Er du blevet fristet til at kaste dig ud i at lave én af vores skønne pastaretter med rejer? Så skal du naturligvis have fat i nogle rejer. Du spørger måske dig selv: ”hvilke rejer kan jeg bruge til pasta med rejer?”. Og svaret er, at du faktisk kan bruge alle slags rejer. Hvis du har mulighed for at få fat i store, flotte tigerrejer eller vannameirejer, er de at foretrække. De store rejer er nemlig bare lige lidt mere lækre i sådan en pastaret. Og man kan heller ikke komme udenom, at de ser flotte ud, når de serveres. Du kan dog også sagtens bruge de almindelig små rejer i lage. De kan måske være nemmere at få fat i for nogle. Desuden er de også ofte det lidt mere økonomiske valg. Hvis du bruger de små rejer, skal du bare endelig sørge for, at du ikke overtilbereder dem. De har ikke så meget kød som de større typer rejer, og de kan derfor nemt blive lidt kedelige. Men uanset hvilken type rejer, du vælger, er vi ret sikre på, at du vil elske vores pastaretter med rejer. Det gør vi og vores familier i hvert fald selv.
Søg i kategorier, titler og opskrifternes råvareindhold
Ingen varer i vognen.