Tilmeld nyhedsbrev

Spaghetti med tigerrejer i cremet tomatflødesovs

Spaghetti med tigerrejer i cremet tomatflødesovs

Spaghetti med tigerrejer i cremet tomatflødesovs

Opskrift til 3 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker og nem pastaret med tigerrejer og fløde. Det er en af de aftensmad ideer, som vi altid bruger i weekenden, hvis vi ikke kan finde på noget at lave, da det både smager godt og er super nemt at lave.

Ingrediensliste

  • 12 tigerrejer
  • 250 g. spaghetti
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dl. hvidvin
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 1 spsk. tomatpure
  • 2 tsk. paprika
  • 1 spsk. honning
  • 1/2 tsk. chili
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

1. Sæt vand til spaghetti over.
2. Hak rødløg og hvidløg fint. Skær rød peber i små tern.
3. På en pande varmes lidt fedtstof op. Herefter tilsættes først løg og hvidløg.
4. Tilsæt dine tigerrejer og evt. lidt tørret chili/chilisauce. Lad det hele stege, indtil tigerrejerne er færdige.
5. Tag tigerrejerne op og læg dem på en tallerken ved siden af.
6. Tilsæt rød peber til panden og lad det sautere et par min. Tilsæt samtidig spaghetti til det kogende vand.
7. Tilsæt hvidvin og lad det simre 1 min.
8. Tilsæt herefter madlavningsfløde, tomatpure, paprika og sukker.
9. Smag til med salt og peber.
10. Tilsæt til sidst dine tigerrejer igen og lad det hele simre.
11. Tilsæt til sidst spaghetti og rør det hele godt rundt.
12. Server evt. med frisk parmesan og friske krydderurte som dild eller persille.

Bedøm denne ret

Elsker du tigerrejer og pasta lige så meget os? Prøv så at forene det i en lækker, cremet pastaret med en smagfuld flødesauce lavet på tomat. Det er bare lækker og nem aftensmad og faktisk får vi det også ofte som fredagsmad, da tigerrejer er rimelig dyre og ikke noget, som vi køber til hverdag. Pastaretter er noget af det vi laver aller mest. Det er nem aftensmad, hvad enten man er 1, 2 eller mange personer og så kræver det få ingredienser og ikke meget forberedelse.

Og hvis man ikke er så meget til tigerrejer, så kan man bare erstatte dem med rejer, ligesom at man sagtens kan tilføje en håndfuld frisk spinat til pastaretten også. Det gør den heller ikke dårligere, tværtimod.

Skriv en kommentar