Pastaret med rejer i tomatsauce
Forberedelsestid
20 minutterTilberedelsestid
15 minutterSamlet tid
35 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på en lækker pastaret med rejer i tomatsauce. Måske lyder det som en mærkelig kombination, men det smager intet mindre end fantastisk. Perfekt aftensmad til både hverdag og weekend. Du kan også bytte rejerne ud med tigerrejer. Det gør bestemt ikke retten dårligere.
Ingrediensliste
- 4 fed hvidløg
- 1 tsk. chiliflager
- 2 tsk. paprika
- 2 stk. tomat
- 2 dl. hvidvin
- 2 spsk. hummerfond
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 400 g. hakkede tomater på dåse
- salt/peber
- 1 tsk. citronsaft
- 2,5 dl. madlavningsfløde
- 300 g. rejer
- 500 g. fettuccine
Fremgangsmåde
1. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt olie og salt, og kog pastaen (kog det, så det passer med, når saucen er klar)
2. Hak herefter hvidløg og tomater.
3. Olie kommes i en gryde, hvorefter hvidløg og tomater svitses.
4. Derefter tilsættes chili, paprika, salt, peber og citronsaft.
5. Herefter tilsættes hvidvin, som simrer i 3-5 minutter (til at alkohollen er fordampet).
6. Grøntsagsbouillonen smulres i og opløses.
7. Hummerfonden hældes i.
8. Hakkede tomater tilsættes.
9. Herefter tilsættes madlavningsfløde, og gryden tages væk fra varmen.
10. Kort inden servering tilsættes rejer og det kogte fettuccine.
Pastaret med rejer i tomatsauce
Den lækreste pastaret med rejer i en cremet tomatsauce. Den er perfekt til aftensmad, som fredagsmad eller weekendmad. Inspirationen til opskriften fik vi egentlig fra et af vores faste take away steder. Der ligger nemlig sådan et godt italiensk sted her i Aalborg, som laver lækre italienske retter som pizza og pasta.
De laver den skønneste pastaret med rejer og tomatsauce, som vi altid får, når vi ikke orker at lave mad om søndagen efter en travl weekend. Vi blev derfor enige om, at vi blev nødt til at skabe vores egen version af den her pastaret, da det ikke kunne passe, at vi ikke kunne lave noget lignende selv. Og det lykkedes. Så her får I opskriften på den og vi lover jer, at den er super god.
LÆS OGSÅ: Pastasalat i dildcreme med laks
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.