Nemme opskrifter på tærte med bacon. Man kan lave så mange lækre tærter med bacon. Tilføj broccoli, porrer eller andre grøntsager. En hjemmelavet tærte smager skønt som en nem aftensmad.

Opskrifter på tærte med bacon

Madtærte er en populær ret i mange danske hjem. Og det er der altså rigtig god grund til, for det er både nem og lækker hverdagsmad. Madtærter er desuden en rigtig god måde at få tømt køleskabet. Hvis du har lidt grøntsagsrester og måske en rest kød, tryller du dem nemt om til en lækker tærte. Herinde finder du en række opskrifter på tærte med bacon. Der er nemlig ikke mange madtærter, der ikke bliver bedre med lidt bacon. Tærte med bacon falder som regel også i god jord hos både store og små i børnefamilierne.

Tærter med bacon

Når der skal tærte på bordet rundt omkring i de danske hjem, falder valget ofte på tærter med bacon. Tærter med bacon er nemlig nemme at lave og smager rigtig skønt. Tærte med bacon kan også være en temmelig billig spise. Særligt hvis baconen får selskab af rester af råvarer, der ellers bare ville ende sine dage i køleskabet. Når grøntsagsresterne bliver brugt i tærter med bacon, er det godt for både pengepungen og miljøet.

Bacontærter

Vi har efterhånden en lang række opskrifter på bacontærter. Fælles for alle opskrifterne er, at baconen får selskab af forskellige typer grøntsager. Du kan for eksempel prøve vores kartoffeltærte med bacon, der er god, hvis du har en rest kartofler. Vores løgtærte med bacon er ligeledes oplagt til at få spist de sidste løg i bunden af grøntsagsskuffen. Bacontærter med en masse løg er dog ikke nødvendigvis et hit hos børnene. De vil til gengæld nok blive rigtig glade for en tærte med bacon og pølser.

Bacontærte til brunch, frokost og aftensmad

Madtærte er en meget alsidig ret, og du kan både servere bacontærte til brunch, frokost og aftensmad. Bacontærte er som sagt et godt valg til en nem og lækker aftensmad. Men den gør sig også rigtig godt på brunchbordet i selskab med andre lækre småretter. Du kan også med fordel gemme en rest bacontærte fra aftensmaden og tage den med i madpakken. Den smager nemlig fremragende til frokost, uanset om du har mulighed for at varme den eller ej. Derudover er madtærter også en perfekt ret at medbringe til sammenskudsgilder.

Kan man fryse bacontærte?

Vi er mange, der godt kan lide at have lidt færdige retter i fryseren til en travl dag. Det er nemlig ikke altid, at der lige bliver tid til madlavning i hverdagen. Her er det også oplagt at fryse bacontærte. Så skal bacontærten bare lunes i ovnen efter optøning, og så smager den lige så godt som friskbagt.

Hvad kan jeg servere som tilbehør?

En bacontærte kan sagtens stå alene til frokost. Skal der bacontærte på bordet til aftensmad, kan du dog med fordel servere den med lidt tilbehør. En frisk salat er især et godt valg, da den komplimenterer den lidt salte og røgede smag fra baconen. Vi kan især godt lide at servere bacontærte med vores rødkålssalat med æble, granatæble og persille. Denne salat er nemlig ikke bare frisk og lækker – den er også rigtig smuk at se på. En anden tilbehørsfavorit er spidskålssalat med mormordressing.