Wrap med kylling og barbeque

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på wrap med kylling. En sund tortilla wrap med kyllling, barbequesauce, spinat og tomat.

Ingrediensliste

  • 4 stk. tortillapandekager
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • 30 g. frisk spinat
  • 2 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløg
  • 300 g. kyllingebryst
  • 4 spsk. barbequesauce

Fremgangsmåde

  1. Steg kyllingebryst på en pande med olie, salt og peber. Du kan også bruge en rest kylling eller kyllingepålæg.
  2. Skær tomater, rødløg og mozzarella i skiver.
  3. Tag en wrap.
  4. Skær en rille i bunden af wrappen, så den går halvt op.
  5. Fordel fyldet i de forskellige kvarte dele af wrappen. Se evt. billede længere nede.
  6. Fold wrappen, så du først folder den del med ost op i spinaten, hernæst over i tomat og rødløg og til sidst henover kyllingen.
  7. Varm din wrap i en varm paninigrill, på pande med olie eller smør eller bag den i ovnen ved 190 grader varmluft i ca. 10-15 minutter. Husk at smøre dem med olie eller smør, hvis du bager dem i ovnen.
  8. Tag wrappen ud af paninijernet, når den har fået farve og osten er smeltet.
  9. Halver wrappen eller spis den, som den er.
Bedøm denne ret

Opskrift på wrap med kylling og barbeque

Her får du en nem og lækker opskrift på wrap med kylling og barbeque. Derudover er der også frisk mozzarella, frisk spinat, friske tomater og rødløg i. Det er super nemt at lave og rigtig lækker frokost. Det er en sund opskrift, hvor man nemt kan skifte ingredienserne ud, med hvad man lige har lyst til eller hvad men evt. har tilbage i køleskabet. Man kan f.eks. bruge noget andet ost, hvis man lige har det liggende. Man kan også bruge noget kød, man har tilovers fra gårsdagens aftensmad. Det er også en nem og hurtig madpakke, man kan få med til frokost eller give børnene med i skole, da de ikke kræver ret meget tid eller særlig mange ingredienser. Hvis man ikke er så meget til kød, så lavede vi også en vegetar version med kartoffel og pesto, som bare var så god. Se opskriften på vegetarisk wrap med  kartoffel og pesto.

LÆS OGSÅ: Åben æggewrap med kylling

Wrap med kylling og barbeque

Tortilla i ovn

Vi brugte en panini grill til at lave disse tortillas. Man kan også lave dem på en pande, hvis man ikke har en panini grill. Brug 1 spiseskefuld olie eller smør på panden og steg wrappen indtil du får den ønskede farve. Hvis man godt kunne tænke sig at få grill mærkerne med, kan man bruge en grillpande. Hvis man gerne vil lave dem i ovnen, kan man også dette. Vi anbefaler at bruge varmluft på 190 grader. Det er en god ide at smøre dem med noget olie eller smør, inden de kommer i ovnen. Smid den på en bradepande med bagepapir og bag dem i 10-15 min, indtil de begynder at få lidt farve i kanten.

Wrap med kylling og barbeque

Quesadillas med kylling

Denne form for wrap minder meget om quesadillas, hvis ikke man næsten også kan kalde det en quesadilla. Du kan også prøve at tage et kig på vores opskrifter på quesadillas. Det kunne være quesadillas med kylling og cheddar eller bagte quesadillas med kylling og ost. Dette er også 2 nemme opskrifter som vil gå lige i madhjertet, hvis man godt kan lide det mexicanske køkken.

Følg også med på de sociale medier
Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

  1. Kan ikke lige gennemskue hvornår du kommer barbecue i retten? Smører du tortilla med den el marinerer kyllingen? Det fremgår ikke af opskriften.

    1. Hej Anna,

      Der står bare, at fyldet fyldes i som vist på billedet. Det kan godt være det er lidt uklart, men vi kommer saucen henover kyllingen 🙂

      Kh

Skriv en kommentar