Panerede mørbradbøffer

Panerede mørbradbøffer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på de bedste, panerede mørbradbøffer af svinemørbrad. En favorit blandt store og små, som giver de bedste svinemørbradsbøffer.

Ingrediensliste

  • 400 g. svinemørbrad
  • 1 stk. æg
  • 4 spsk. hvedemel
  • 30 g. pankorasp
  • salt/peber
  • 1 dl. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Rens mørbrad, så den er fri for sener.
  2. Skær den i bøffer af ca. 2-3 cm.
  3. Bank bøfferne flade med en kødhammer.
  4. Kom æg i en skål og pisk det sammen. Kom hvedemel i en anden skål og pankorasp samt salt/peber i en tredje skål.
  5. Vend først bøfferne i hvedemel, så i sammenpisket æg og til sidst i rasp-blandingen.
  6. Varm en pande op med olie. Når olien er varm, så tilsættes bøfferne på panden.
  7. Lad dem stege i ca. 2-4 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde.
  8. Læg dem herefter fra på en tallerken med et stykke køkkenrulle på (så kan det suge overskydende olie).
  9. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på panerede mørbradbøffer

Her får du opskriften på sprøde, panerede mørbradbøffer. De er hammergode og så nemme at lave! Vi er sikre på, at de her sprøde mørbradbøffer nok skal blive et hit blandt store og små. De har fået en sprød panering af pankorasp og så er de stegt i olie. Det giver de sprødeste bøffer, som du kan servere til aftensmad, til salat, i wraps og meget mere.

Vi spiser ofte svinemørbrad, men laver også ofte de samme retter igen og igen. Svinemørbrad er nemlig et billigt og godt alternativ til oksemørbrad og man kan faktisk lave så mange spændende retter med mørbrad. Det blev derfor til disse sprøde bøffer, som er lavet af svinemørbrad, der er skåret ud og banket. Det giver møre og lækre svinemørbradsbøffer.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med svinemørbrad her

Panerede mørbradbøffer

Panerede bøffer af svinemørbrad

Det er smart at lave panerede bøffer ud af svinemørbrad. Det kommer også til at ligne en slags nugget, så man kan godt kalde det for mørbradsnuggets. Du kan servere dem i stedet for koteletter i den her Katsu Curry, men ellers ville de også være lækre med en omgang ris eller bagte kartofler. Vi har også lavet små sliders ud af dem og også brugt dem som fyld i wraps. Det smager så godt og er samtidig slet ikke svært at lave. Du er bare nødt til at prøve dem her!

Panerede mørbradbøffer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar