Panna cotta med frossen fersken Panna cotta med frossen fersken Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 3 timer Samlet tid 3 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en lækker omgang panna cotta med frossen fersken. Det virale hit på Tiktok med frossen fersken, der rives over. Ingrediensliste 2 stk. husblas 0,75 stk. vaniljestang 4 dl. piskefløde 50 g. sukker 2 stk. fersken Fremgangsmåde Læg ferskner i en pose i fryseren. Læg husblas i blød i en skål med koldt vand. Kog fløde op under omrøring. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland det med sukkeret. Tilsæt det i fløden sammen med bælgen fra vaniljestangen. Når sukkeret er opløst vrides husblas fri for vand og tilsættes i fløden. Lad fløden køle lidt af og hæld det derefter på små glas. Stil dem på køl i mindst 2 timer. Riv frossen fersken over panna cottaen og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på panna cotta med frossen fersken Vi er gået med på det virale hit med panna cotta med frossen fersken. Vi har set de lækreste desserter, hvor der rives frossen frugt udover på Tiktok og Instagram. Vi blev derfor selvfølgelig nødt til at prøve det af og give vores bud på det. Det får du så her i denne lækre panna cotta med frossen fersken, som rives udover. Det er en nem dessert i glas, som kan gøres klar dagen før. Så skal du blot rive den frosne fersken udover inden servering. Man kan også rive lidt chokolade udover. Men det kan noget med den bløde panna cotta, som får fintrevet fersken udover sig. Nu er denne lavet med fersken, men vi har set den blive lavet med andre frugter også. Det kunne også være blommer eller frosne jordbær. Vi har set mange forskellige varianter. Og det hele ser bare så godt ud. LÆS OGSÅ: Se flere nemme opskrifter på desserter i glas her Dessert med fersken Det er bare sådan en god dessert med fersken. Det bliver kun bedre, når den fryses og så rives fint udover panna cottaen. Det giver sådan et iskoldt lag af fintrevet fersken, som klæder desserten så godt. Det tør dog hurtigt op, så man skal også rive det udover LIGE inden servering. Så får du det bedste resultat. Vi er vilde med fersken og den sødme, som de har. Vi har faktisk aldrig rigtig brugt det til dessert, men vi kan godt mærke, at vi skal til at eksperimentere mere med fersken i det søde køkken. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.