Paprikadip

Nem opskrift på hjemmelavet paprikadip
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet paprikadip ligesom den fra KiMs. Brug den som dip til chips, til grøntsager eller hvad du ellers har lyst til.

Ingrediensliste

  • 200 g. creme fraiche
  • 2 tsk. paprika
  • 1,5 tsk. ketchup
  • 1 tsk. løgpulver
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. flormelis
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Rør alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere ketchup eller flormelis.
  2. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på hjemmelavet paprikadip

Lav din egen hjemmelavede paprikadip med denne nemme opskrift. Den er super nem at lave og så smager den så godt! Du kan bruge den som tilbehør til chips, grøntsagsstænger eller blot som dip til maden. Den vil uden tvivl også gøre sig godt på et tapasbord eller til grillmaden.

Den er lavet på en base af creme fraiche, paprika og ketchup. Og så smager den ligesom den paprikadip man kan få fra KiMs. Vi plejer at skære en masse grøntsager ud, hvis det skal være lidt sundere – og så bruger vi dippen dertil. Du kan også bare køre den klassiske og spise chips til den.

LÆS OGSÅ: Dilddip

Nem opskrift på hjemmelavet paprikadip

Dip til grøntsager

Den er i hvert fald helt formidabel til grøntsager. Grøntsagsstænger er også en nem, sund snack og en god måde at få lidt ekstra grønt ind. Vi kan anbefale at lave agurkestænger, gulerodsstænger, bladselleri og peberfrugt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar