Dilddip

Nem opskrift på hjemmelavet dilddip
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet dilddip lavet på creme fraiche og frisk dild. Den er helt fantastisk til grøntsagsstænger eller chips.

Ingrediensliste

  • 200 g. creme fraiche
  • 0,5 bundt frisk dild
  • 1,5 tsk. løgpulver
  • 0,5 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. flormelis
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Hak dild fint.
  2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
  3. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på hjemmelavet dilddip

En lækker hjemmelavet dilddip, som kan bruges til chips eller grøntsager. Den er lavet med frisk dild og er lavet på en base af creme fraiche. Vi elsker blandt andet at lave et fad med både chips og grøntsagsstænger. Det er den perfekte snack.

LÆS OGSÅ: Bearnaisemayo

Nem opskrift på hjemmelavet dilddip

Dip til grøntsager og chips

Den her hjemmelavede dip er helt formidabel til chips og grøntsager. Vi kan anbefale grøntsagsstænger af gulerødder, agurk, bladselleri og peberfrugt. Af chips der elsker vi en klassisk sour cream and onion eller saltchips.

Det er slet ikke så svært at lave en hjemmelavet dip, hvis man alligevel har ingredienserne. Og der er faktisk penge at spare i forhold til at købe de der færdigblandede dipbreve. Samtidig smager det bare ekstra godt med frisk dild i, da det lige løfter smagen en tand, hvilket vi elsker. Du kan også sagtens bruge nogle andre friske krydderurter i din dip.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar